2 éve leszünk együtt a párommal, 22 hetes vagyok az
első babámal, ő volt minden álmom és végre életem
párjátol kaptam meg, De úgy érzem valamiért hogy a
párom nem szeret, lehet ez a terhesség miatt?
Oké, tudom, nem vagyunk egyformák, de én egy alig 2 éves kapcsolatba nem mernék gyermeket vállalni...
Az a baj, hogy nagyon úgy fest, a baba csak neked volt minden álmod, és hogy akitől megkaptad, az az ember nem életed párja...
Ne legyen igazam...
2022. márc. 5. 20:22
Nem írsz semmi konkrétat így csak tippelgetni lehet..
2022. márc. 5. 20:27
Szerintem csak a hormonok..
“Mindent megkapsz” tőle..
Lehet amiatt érzed ezt, mert neki nem ilyen eufórikus az egész.
Nem minden férfinek az…
Sőt sokaknak csak akkor alakul ki, amikor a kicsi már nem csak -eszik- alszik -kakil/pisil- sír
1.
Szetinted mennyi az ideàlis idő?
2 èv az nem 2 hónap azért..
2022. márc. 5. 20:35
4/11 A kérdező kommentje:
Elég komoly a kapcsolatunk, és már most odavan a kicsiért, biztos csak a hormonok,igazából most minden apróságon elsirom magam és mindent magamra veszek, talán ez is rátesz egy lapáttal
Akkor ezt meg is beszélted magaddal. Hát ennyi leírásból mégis honnan tudjuk, hogy mi van? A mindent megad nekem is lehet csak önáltatás és magad előtt próbálod mentegetni őt. Ezt mi hogyan ítéljük meg. Mindenesetre egy két éves kapcsolat ha tetszik ha nem nagyon friss és nem a full stabil kategória, akármit gondolsz, de ettől még nem kell hogy rosszul végződjön
2022. márc. 5. 20:49
Nem lehet, hogy volt benned valami meg nem fogalmazott kép, milyen lesz a terhesség és mennyire leszel különlegesebb vagy a párod lehozza a csillagokat és minimum gondolatolvasó lesz... És erre egy csomó gondolatoddal mégis talán egyedül érzed magad...? Egyszerűen persze azért, mert ő nem terhes, vagy mert pláne generálhatja, ha otthon vagy, amíg őt meg érik ingerek. Ezeket kellene átgondolnod, hogy nincs-e valami irreális elvárásod vagy magány-érzésed, amit rajta kérsz számon.
2022. márc. 5. 20:54
Én is a terhességem ebben a szakaszában sírtam mindenen, de utána mindig nevettem magamon és a nonszensz helyzeteken :D
Próbáltál már erről a pároddal beszélni? Nem írtál semmi konkrétat, szóval simán lehet, hogy ez az érzés csak a te fejedben van. Adj lehetőséget neki arra, hogy elmondhassa ő mit érez valójában és ne kérdőjelezd meg azt. Ha a saját pároddal nem tudsz egy ilyen dolgot megbeszélni, akkor kivel tudnál?
2022. márc. 5. 20:54
Én egy sima menstruáció alatt is képes vagyok úgy érezni, hogy az egész világ összeesküdött ellenem..
2022. márc. 5. 21:00
9/11 A kérdező kommentje:
Lehet igen, nem tudom tudtam mien lessz és félek is, tőle hogy őszinte legyek, nem nincs semmi elvárásom, a terhességem előtt, is ugyan ilyen volt a kapcsolatunk, tudom hogy szeret imád érzem is, és énis őt, lehet tényleg én vagyok ilyen gondolatokkal hogy mivan haa nem. Minden megvan a kapcsolatunkban ugyan úgy a szex is szóval amiatt se aggódom, lehet hülyeség volt ezt kiirni csak pont elbőgtem magam és akkor úgy éreztem abban a percben
Nőként, kétéves kapcsaoltba egészen biztosan nem jönne gyerek.
Talán 4-5 után... esetleg.
2022. márc. 6. 20:18
Kapcsolódó kérdések: