2 éve leszünk együtt a párommal, 22 hetes vagyok az első babámal, ő volt minden álmom és végre életem párjátol kaptam meg, De úgy érzem valamiért hogy a párom nem szeret, lehet ez a terhesség miatt?
Figyelt kérdés
mindent megkapok tőle, én úgy érzem, de valamiért mégis azt érzem hogy, távolodik vagy nem tudom, esetleg ez a depresszió jele?2022. márc. 5. 20:17
11/11 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, hogy a hormonok miatt érezheted úgy, hogy távolodik tőled a párod. Emellett azt hozzá kell tenni, hogy a férfiaknál kissé később alakul ki az apaság érzése, sokaknál csak akkor amikor a kezében tartja a gyereket, vagy esetleg akkor amikor majd már nagy lesz a hasad és pl érzi, hogy a hangjára reagál a magzat:) Mivel viszont te már javában benne vagy a "buliban", ez is okozhat egy kis érzelmi távolságot köztetek. Fontos, hogy próbálj meg vele beszélni arról hogy te így érzel. Üdv, egy pszichológus kismama:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!