Mi lehet az oka annak, hogy nem vagyok beteg? Van okom aggódni valamiért?
Milyen betegségre gondolsz?
És mi az hogy nem várt?
Ha a menstruációra gondolsz, az nem betegség.
Másik meg, hogy a nem várt menzeszt azok szokták annak hívni, akik babát szeretnének. Te meg ha esemény utánit vettél be, akkor gondolom nem szeretnél babát.
Vagy igen?
Szóval azért kicsit fogalmazhatnál pontosabban is.:)
De hogy ha jól értelmezem, te most a menstruációddal vagy bajban. Arra meg egyébként az esemény utáni van ilyen hatással. Mivel egy lórúgásnyi hormont szedtél be, így az hatással volt a szervezetedre és valószínűleg azért nem jött meg.
Igen,a menstruációra gondoltam...Egyébként köszönöm a válaszokat és legközelebb pontosabban fogok fogalmazni...:)
Akkor gondolom az még nagyobb hatással van a menstruációra,ha október 9én bevettem egyet és aztán pedig ugye november 17én?!
Az esemény utáni tabletta nem fogamzásgátló módszer, azt nem lehet minden hónapban szedni!!!!!!!!!
Ha ennyire bajban vagytok az óvszerrel, akkor javaslom a fogamzásgátló tablettát (nem az esemény utánit, hanem, amit naponta rendszeresen kell szedni)!
Már mi is gondolkoztunk ezen...de hirtelen nem volt más ötletünk :(
Ha továbbra sem jön meg a menstruációm,a tesztek pedig ugyanúgy negatívak lesznek,akkor szükség van-e elmenni egy nőgyógyászhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!