Pénteken 9 hetesen elvették a babámat (abortusz) megállt a szíve. Most 6 hetet várni kell a probálkozáshoz. Szedjem addig is az Elevitet?
Szia!
Ez a 6 hét nem egészen reális dátum, ugyanis a műtét után hogy mikor jön meg az első mensi az egyénenként változó. ( 4 héttől 10 hétig is normális lehet ) A legkorábbi időpont amikor újra próbálkozhatsz a műtét utáni második mensi megjövetele után. Általában 3 hónapot szoktak várakozási időt javasolni.
Az Elevit szedését szerintem ne hagyd abba, mert maga művi beavatkozás erősen megsínyli a szervezeted, szedd csak nyugodtan tovább, és gyógyulj meg!
Szedd csak a vitamint, nem árt az. Én a második gyerekem tervezésekor fél évig szedtem, mert a kisasszony váratott magára :)
A baba tervezését viszont beszéld meg a dokiddal. Inkább kicsit később, mint hogy korán ess teherbe és ez a műtét gondokat okozzon.
Sok szerencsét a baba-tervezéshez!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!