Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pénteken 9 hetesen elvették a...

Pénteken 9 hetesen elvették a babámat (abortusz) megállt a szíve. Most 6 hetet várni kell a probálkozáshoz. Szedjem addig is az Elevitet?

Figyelt kérdés
2007. dec. 31. 16:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez a 6 hét nem egészen reális dátum, ugyanis a műtét után hogy mikor jön meg az első mensi az egyénenként változó. ( 4 héttől 10 hétig is normális lehet ) A legkorábbi időpont amikor újra próbálkozhatsz a műtét utáni második mensi megjövetele után. Általában 3 hónapot szoktak várakozási időt javasolni.

Az Elevit szedését szerintem ne hagyd abba, mert maga művi beavatkozás erősen megsínyli a szervezeted, szedd csak nyugodtan tovább, és gyógyulj meg!

2007. dec. 31. 17:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Sajnálom a babádat,de szerintem is várj egy kicsit többet,hogy erősödjön a szervezeted,hogy a következő kicsivel ne legyen semmi gond.
2007. dec. 31. 20:02
 3/4 anonim ***** válasza:
6 hét??? Ha műtét volt,akkor minimum 4 hónap,de ezt majd az orvosod megmondja. Attól függ,hogy mikorra erősödik meg újra úgy a méhed,hogy jöhessen a baba. Nekem 6 hónapot kellet várnom. Kivártam és utánna első próbálkozásra terhes lettem. Most vagyunk 17 hetesek. De a Gravidát végig szedtem. Te is szedd az Elevitet! Drukkolok nagyon!!!
2007. dec. 31. 22:07
 4/4 anonim ***** válasza:

Szedd csak a vitamint, nem árt az. Én a második gyerekem tervezésekor fél évig szedtem, mert a kisasszony váratott magára :)

A baba tervezését viszont beszéld meg a dokiddal. Inkább kicsit később, mint hogy korán ess teherbe és ez a műtét gondokat okozzon.

Sok szerencsét a baba-tervezéshez!!!

2007. dec. 31. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!