Ha a Gyerekem meg születik és 2 teljes hétre rá Szexelek újra Teherbe eshetek? Nagyon kis korkülönbséget akarunk közöttük.

Szerintem 2 hét után még nem lehetsz terhes. Magamból kiindulva 5 héten keresztül véreztem folyamatosan, és oké, a vége már csak ilyen tisztasági betétes pecsételgetés volt, de az első 2 hét még azért egy normál menstruációnak megfelelő vérzés. Elképzelni nem tudom, hogy ha ovulálna is olyankor a nő, at meg tudna tapadni a méhben. De azt is kétlem, hogy 2 héttel szülés után már van peteérés, a terhességi hormonok addig még ki sem ürültek teljesen, meg azért sokan még szoptatnak 2 hetesen, ami szintén egy erős akadálya az újabb terhességnek. Nem beszélve arról, hogy (most csak magamból indulok ki) azért 2 héttel szülés után még nem annyira a hancúrozás szerepel az ember prioritásai között. Pedig én nagyon szexmániás voltam mindig is, most is az vagyok továbbra is, meg a babám is nagyon nyugis volt, szóval tőle éppenséggel lehetett is volna, de azért maga a szülés az eléggé "traumatizált" így érzésre odalent mindent, kicsit még sajogtak a dolgaim, aranyér, stb, nem lett volna egy kicsit sem komfortos vagy szexis akkor bármit is akciózni szerintem.
A korábban már említett fertőzésekről és kellemetlenségekről nem is beszélve.

Szibte lehetetlen..
De kb 4 hét után már simán esélyes is lehet, viszont a seb a legtöbbeknék tovább gyógyul a méhen.
Én 5 hétig véreztem..
De pl egy bnőm 2 hétig és a szüléstől számított 30. Nap vérzett és onnan 28 naposra beállt a ciklusa újra.
Szóval lehet.
Mindenesetre nekem 7 hónapig nem volt semmi vérzesem, majd 1 nap pecsételtem rá 1,5 hónappal 3 napos verzés, aztán terhes is lettem ( tervezetten, korábban védekeztünk)

Ki kell (!) várni a kontrollt, de azért az túlzás, hogy nincs kedve az embernek szexelni… én egy hét után már a falat kapartam mindegyik gyerekkel, pedig hála Istennek nem voltunk eltiltva terhesen sem.
Kérdező, nálunk a legkisebb korkülönbség 2 között 13 hónap, 4 hónapos volt a nagy, mikor megfogant a kicsi. Mi is erre gyúrtunk, de ennél előbb nem mertünk volna próbálkozni, kell egy kicsi pihi a testednek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!