Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a Gyerekem meg születik és...

Ha a Gyerekem meg születik és 2 teljes hétre rá Szexelek újra Teherbe eshetek? Nagyon kis korkülönbséget akarunk közöttük.

Figyelt kérdés

2022. ápr. 21. 19:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekagyi idoszak altt nem szexelnek semmikepp, eleg nagy a fertozesveszelyes plussz amugy akkor meg verzel is, nem veletlenul, urul a mehed… szoval sztem kicsit undi is lenne higieniai szempontbol. Amugy meg a testednek szuksege van a regenraciora
2022. ápr. 21. 20:02
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem 2 hét után még nem lehetsz terhes. Magamból kiindulva 5 héten keresztül véreztem folyamatosan, és oké, a vége már csak ilyen tisztasági betétes pecsételgetés volt, de az első 2 hét még azért egy normál menstruációnak megfelelő vérzés. Elképzelni nem tudom, hogy ha ovulálna is olyankor a nő, at meg tudna tapadni a méhben. De azt is kétlem, hogy 2 héttel szülés után már van peteérés, a terhességi hormonok addig még ki sem ürültek teljesen, meg azért sokan még szoptatnak 2 hetesen, ami szintén egy erős akadálya az újabb terhességnek. Nem beszélve arról, hogy (most csak magamból indulok ki) azért 2 héttel szülés után még nem annyira a hancúrozás szerepel az ember prioritásai között. Pedig én nagyon szexmániás voltam mindig is, most is az vagyok továbbra is, meg a babám is nagyon nyugis volt, szóval tőle éppenséggel lehetett is volna, de azért maga a szülés az eléggé "traumatizált" így érzésre odalent mindent, kicsit még sajogtak a dolgaim, aranyér, stb, nem lett volna egy kicsit sem komfortos vagy szexis akkor bármit is akciózni szerintem.

A korábban már említett fertőzésekről és kellemetlenségekről nem is beszélve.

2022. ápr. 21. 20:35
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Szibte lehetetlen..

De kb 4 hét után már simán esélyes is lehet, viszont a seb a legtöbbeknék tovább gyógyul a méhen.

Én 5 hétig véreztem..

De pl egy bnőm 2 hétig és a szüléstől számított 30. Nap vérzett és onnan 28 naposra beállt a ciklusa újra.

Szóval lehet.

Mindenesetre nekem 7 hónapig nem volt semmi vérzesem, majd 1 nap pecsételtem rá 1,5 hónappal 3 napos verzés, aztán terhes is lettem ( tervezetten, korábban védekeztünk)

2022. ápr. 21. 20:43
 14/18 anonim ***** válasza:
91%
A terhességhez peteérés kell. Akarhatsz te kis korkülönbséget, nem rajtad fog múlni, hanem azon, mikor indul be a ciklusod
2022. ápr. 22. 06:32
 15/18 anonim ***** válasza:
52%

Ki kell (!) várni a kontrollt, de azért az túlzás, hogy nincs kedve az embernek szexelni… én egy hét után már a falat kapartam mindegyik gyerekkel, pedig hála Istennek nem voltunk eltiltva terhesen sem.

Kérdező, nálunk a legkisebb korkülönbség 2 között 13 hónap, 4 hónapos volt a nagy, mikor megfogant a kicsi. Mi is erre gyúrtunk, de ennél előbb nem mertünk volna próbálkozni, kell egy kicsi pihi a testednek.

2022. ápr. 22. 11:06
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Szülés után terhes lehetsz, de a 6 hetes kontrolt várjátok meg. 6 hetes kontrol után mehet, kisteso.
2022. ápr. 22. 12:30
 17/18 anonim ***** válasza:
70%
Hát nem tudom, nekem a legutolsó dolog amihez kedvem lenne az a szex, főleg császár után.. Sokkal nagyobb öröm nap közben lopott 30 perc alvás 🤷‍♀️
2022. ápr. 22. 13:47
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk az nem világos, miért kell lepontozni azt, akinek az elvártnál hamarabb tér vissza a libidója. Szülés után elvileg úgy működik a hormonháztartás, hogy nem vágyik a nő szexre. Elvileg. Gyakorlatilag nagyon meg tudja viccelni az ember lányát a szülés utáni hormonvihar. Ezért bárkit leszólni meg itt lepontozni elég káros.
2022. ápr. 22. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!