Ezt Ti hogy oldanátok meg?
Figyelt kérdés
36 hetesek vagyunk, kimostam már kétszer a kisruhákat, ki is vasaltam, de kitalálták hogy költözzünk. Érdekelne hogy Ti hogy oldanátok meg hogy a babaruhákat hogy pakoljátok, hogy ne legyen se piszkos, se gyűrött!? Nincs se kedvem se időm ujra végig vasalni őket!2010. szept. 16. 08:32
11/13 anonim válasza:
En ugyan csak egyszer mostam es vasaltam ki mindket szules elott a babaruhakat 36 hetesen, de akkor sem raktam egybol a szekrenybe, hanem nagy, vastagabb nejlonzsakra raktam be hajtogatva szepen sorba, porszivoval kiszivtam a levegot es szorosan lezartam. A korhazbol hazaerkezes utan pakoltam ki, frissek maradtak.
A 2. gyerek szuletese elott 38 hetesn koltozkodtunk, akkor is meg a regi helyen kimostam a ruhakat, kivasaltam belole az elso 1-2 hetre valokat es ugyanugy bezsakoltam, beraktam egy ikeas papirdobozba (olyanokban volt mindenunk). semmi bajuk nem volt.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszi csajok a válaszokat! Akkor megpróbálom ezt a műanyag dobozosat!
Üdv Nektek!
2010. szept. 16. 10:25
13/13 anonim válasza:
Ikeaában lehet kapni jópofa tárolókat, amit utána is lehet remekül hasznosítani, pl a gyerek játékainak (építőkockák, lego, stb. - ha nagyobb lesz :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!