Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért vállalnak mostanában a...

Miért vállalnak mostanában a nők gyermeket, 40 éves kor felett ha van már nagyobb gyerekük?

Figyelt kérdés
Nagyobb gyermek: pl:.ovodás,általános iskolás,középiskolás. Nem tudom, hogy csak az én környezetembe van ilyen, vagy más emberek környezetében is 40 éves életkor és 49 éves életkor között harmadikat,negyediket és ötödiket, vagy a másodikat szülik.

2022. ápr. 20. 13:37
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
5%
18-as, mindenki magából indul ki ugyebár! Azért mert veled ez a helyzet, attól még nem mindenki ilyen!!
2022. ápr. 20. 15:17
 22/49 anonim ***** válasza:
1%

21.-re.

Férfi vagyok. Minden nő K, csak más az árazás. Van akinek 1-2 koktél elég. Van aki 40.000-ret kér, kp., van aki jegygyűrűt. >:)

2022. ápr. 20. 15:19
 23/49 anonim ***** válasza:
100%
22. És a férfiak akkor mik? :D
2022. ápr. 20. 15:52
 24/49 anonim ***** válasza:
91%

Akik ennyire habzó szájjal kardoskodnak az ellen, hogy mire fel akar valaki 40 felett szülni, azoknak amúgy mi közük hozzá? Nekik kell felnevelni?

Azt meg kötve hiszem, hogy ilyen érzékenyek lettünk szociálisan, és ennyire aggódunk amúgy mások életéért.

Szóval aki ezen lovagol nap mint nap itt, álljon elő a farbával és árulja el, miért zavarja ez annyira.

2022. ápr. 20. 16:31
 25/49 anonim ***** válasza:
100%
16 Ez egy baromság! Déd és ükanyáink szültek 10-15 gyereket és nem mindet 20 évesen, hanem 40 évesen is, ez nem egy új dolog. Igen, hamar is haltak, ez a késői gyerekek sorsa, de ma már azért tovább élnek az emberek.
2022. ápr. 20. 16:40
 26/49 anonim ***** válasza:
100%

A nővérem is 40 felett volt mikor szült. Akkorra derült ki, hogy mitől vetélt el korábban, pedig már 10+ éve együtt vannak a férjével. Mondjuk neki csak ez az egy kisfia van.

Én meg ugyan 33 vagyok de van egy 12 és egy 8 éves kislányom előző házasságból. Melléjük meg tavaly született a kisfiam a páromtól aki 54 éves. Neki ő az egyetlen gyerek. Senkinek semmi köze hozzá ki milyen életkorban és mi okból kifolyólag vállal gyereket :)

2022. ápr. 20. 16:56
 27/49 anonim ***** válasza:
85%

24. Mert akkor rögtön nem érzik olyan tyúksz@rosnak a saját életüket. Igaz, hogy semmire nem vitték az életben, de legalább jó fiatalon csináltatták fel magukat és lehet ezzel büszkélkedni.

Aki állandóan más életével foglalkozik, elfelejti élni a sajátját🤷‍♀️

2022. ápr. 20. 17:11
 28/49 anonim ***** válasza:
100%

27, valami ilyesmiről lehet szó.

Amúgy idősebb gyerekvállalóktól még nem hallottam ezt az ujjal mutogatást, amit némely "fiatal" szülők megengednek maguknak.

Ráadásul pont 2022-ben baromság ezzel jönni, ugyanis mire kiépül egy normális egzisztencia meg egy stabilnak mondható párkapcsolat, az ember már bőven lesz 30.

Az ilyen "nem úgy fut már a labda után", meg ilyen kommebtek, annyira szánalmasak, hogy válaszra sem érdemesek.

2022. ápr. 20. 18:35
 29/49 anonim ***** válasza:
56%
Kicsit off lesz, de furcsa, hogy itt ennyi “vedo”hozzaszolast latok, mig ha egy olyan kapcsolatnal jon szoba a gyerekvallalas, ahol 10+ ev a korkulonbseg, habzo szajjal beleallnak mindenkibe. Akkor is, ha a no az idosebb, es akkor is, ha a ferfi.
2022. ápr. 20. 18:44
 30/49 anonim ***** válasza:
3%

Azert gondolom ti is erzitek h ez nem oke, kedves 40esek, ha ennyire erzekenyen erint titeket a kritika:) es abban is biztos vagyok h ti se igy terveztetek, csak igy alakult…

Tetszik vagy sem, se biologiailag, se a gyereknek, se a tarsadalomnak (eleg nagy gazban lennenk ha mindenki 40korul vallalna gyereket) nem idealis.

2022. ápr. 21. 15:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!