Miért vállalnak mostanában a nők gyermeket, 40 éves kor felett ha van már nagyobb gyerekük?
Tegnap nem kaptál neked tetsző válaszokat, vagy miért kell naponta megkérdezni?
Valaki jelentené mint a kérdést már kérdezték korábban? Mert lehet holnap is megkérdezi újra.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Mellesleg a hányinger kulccsszó igen elárulja a kérdezőt...
14# válaszoló, amit linkeltél az nem az én kérdésem. Amit belinkeltél kérdést, ott én a 22# es válaszoló vagyok.
Köszönöm a sok sok választ. Nekem semmi bajom nincsen azzal, hogy ha valaki 40 fellett vállal babát. Millió ok lehet rá.
4es vagyok. Ez nem itelkezes. Nekem egyszeruen csak ez a velemenyem. Nem irom le a 40es noket, de egyszeruen szulni nem akkor van itt az ideje. Mar csak biologiailag sem. Nehezebb is teherbeesni, nyilvan nem veletlenul, persze vannak kivetelek, de alapvetoen ilyenkor mar merulo tendenciat mutat a petefeszek, plussz az se veletlen h ennyi idos korban kotelezo a genetikai tanacsadas… nagyobb az esely beteg babara. Ez se torvenyszeru de tudmanyos teny h nagyobb a valoszinusege. Azon kivul nem hiszem h az jo a gyereknek h mire 20 eves lesz az anyj mar 60 eves “nagymama”. Ha egy 40eves no lanya szinten ilyen keson vallal gyereket, akkor vszeg meg se ered az unokaidat. Vagy ha mondjuk egy atlag 30 evesen vallal gyereket akkor is 70 leszel… az is mar inkabb dedmama kor. Es akkor testverrol mar ne is beszeljunk…
Szoval nem, sztem nem jo ilyen keson vallalni babat.
Barátnőm 34 évesen szakított vele a 10 éves kapcsolata. 35 évesen ismerte meg a férjét, 37 évesen esküvő, 39 évesen sikerült a baba természetes módon, 40 évesen szült.
Nyilván 33 évesen azt gondolta következő évben babázni fog....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!