Valószínű, én csak megkérdeztem mire alapozza ezt, hogy vetélés után könnyebb teherbeesni, hisz a logika is pont az ellenkezőjét diktálja, tényleg kíváncsi vagyok mit hallott erről, erre 3 nyomi egyből lepontozott
2022. ápr. 20. 18:58
12/17 anonim válasza:
11, nekem az orvost nem azt mondta, hogy könnyebb lesz teherbe esni, hanem hogy ha megtörténik fél éven belül, akkor nagyobb valószínűséggel sikerül kihordani, mert a szervezet “emlékszik”, hogy volt már ilyen állapot. Állítólag az első terhességek egy része azért nem marad meg, mert a szervezet idegenként kezeli az embriót. Ahány orvos, annyiféle vélemény.
2022. ápr. 20. 19:10
13/17 anonim válasza:
Köszönöm a választ, logikus egyébként ez is, nekem még senki sem mondta
2022. ápr. 20. 19:12
14/17 anonim válasza:
Sok hivatalos ajánlással ellentétben egyes kutatások azt mondják, nem is érdemes túl sokáig várni, hiszen a vetélés utáni három hónapon belül nagyobb esélye van annak, hogy megfoganjon a baba, és annak is, hogy ne végződjön a következő terhesség is vetéléssel.
Az amerikai Nemzeti Egészségügyi Intézet megállapította, hogy azoknál a pácienseknél, akik egy vetélés után három hónapon belül ismét teherbe estek, sokkal magasabb volt az élveszülések aránya (53%), mint azoknál, akik hosszabb ideig vártak (36%), és előbbiek esetében a vetélés kockázata is csökkent.
2022. ápr. 20. 19:31
15/17 A kérdező kommentje:
Igen, en is igy tudtam amiket az előttem lévők leirtak. En nem pontoztam le senkit , köszönöm a válaszokat:)
2022. ápr. 20. 20:11
16/17 anonim válasza:
Nekem pont egy év múlva sikerült újra teherbe esni. Nagyon soknak tűnt, csalódott voltam, már épp a meddőségi központhoz fordultunk. Aztán az első konzultáció után 15 nappal varatlanul pozitív lett a tesztem, pedig mindkettőnknél találtak problémát. Most már a 30.hetben vagyunk, és tényleg áldott allapotként élem meg a terhességet.
2022. ápr. 20. 20:17
17/17 anonim válasza:
Nekem márciusban volt egy 10 hetes missed ab műtéti beavatkozással szakították meg. Első baba lett volna. Utána 6 hét pihi, kontrollon minden okés. 1 hónap védekezés, következő hónapban ovulációs teszteléssel együttlétek. És most pár napja teszeltem pozitívat..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!