Hullámokban jön a vajúdás először a derékból majd befeszül a has ésa végén elenged?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 16. 05:36
1/5 anonim válasza:
Nem mindenkinek, de van, akinek igenY
( nekem a derekam nem fájt.. de sokan azt mondják neki csak az fàjt)
Derèkrész nélkül, nekem a méhszàjamból indult késszúrás szerű fájdalommal… felkúszott teljes has/ méhre majd ott kitartott 1 percet ès elengedett..
2/5 anonim válasza:
Szia. Nekem egyáltalán nem a hasam fájt. Csak a medencecsontom-derekam-combom, de az brutál. Szerintem mindenkinek más.
3/5 anonim válasza:
Detto mint kettes. Hasam nem fájt, csak éreztem, hogy feszül, kemény ha megfogtam közben. Derék, belsőcomb fájt, pont ugyanúgy mint a menzigörcs, csak erősebben.
4/5 anonim válasza:
3. Akkor biztos emiatt mas
Nekem a mensi is a méhemnél alul, a méhszájnál görcsöl.. nem a derekam
Néha szeméremajakig bezsibbad.. szülés ugyanilyen volt ( rettentő gyorsan tágultam mind2 alkalommal)
1#
5/5 anonim válasza:
Nekem csak a méhszájnál fájt lent, de ott nagyon, a falat kapartam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!