Melyikre hasonlít inkább a vajúdás?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 12. 07:22
A kérdező szavazást indított:
szúró fájdalom
görcsös fájdalom
nyomó fájdalom
46 szavazat
1/6 anonim válasza:
Hát én nem tudnék dönteni, csak azt, hogy nem szúró. 2 vajúdás van mögöttem és abszolút nem rémálom kategória, mondjuk legzőgyakorlwtok sokat könnyítettek, hogy ne álljak ellen és hagyjam haladni a folyamatot. Bízom benne, hogy most utoljára is képes leszek ezekre és egy szép szülésélményem lesz, hamár az életem egyik legfontosabb személyének már nem mesélhetem el. 🖤
2/6 anonim válasza:
Utolsó kire gondolsz? Remélem nem a férjedre...
4/6 anonim válasza:
Szerintem ez változó. Szülés függő, és a szülés előrehaladtával is változik a fájdalom.
2x szültem.
Először nekem görcsös fájdalom volt, ami átment szúróba, kisugárzott a derekamba is, majd jöttek a tolófájások, ami szamomra lenyegében egy nyomás érzés volt.
2 szülésnél görcs volt végig a hasamban, de a hátam, derekam szúrt. Majd a tolofájasokkal jött a nyomásérzés
5/6 anonim válasza:
Nekem egyértelműen nyomó volt. Mintha nekifeszülne valami a medencémnek belülről és szét akaran szakítani.
6/6 anonim válasza:
1# Részvétem, édesanyád miatt. Ez relatív, mert mindenkinek másra hasonlít a vajúdás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!