Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 86 kg. -os vagyok es babat...

86 kg. -os vagyok es babat varok . Mit tegyek, hogy etkezzek hogy ne hizzak tul sokat?

Figyelt kérdés
Kb. negy hetes vagyok,felreertes ne essek,nem akarok fogyokurazni,csak felek hogy problemaim lesznek emiatt a terhesseg alatt.Nem lett tervezve a baba,mert akkor nyilvan lefogytam volna elotte,de ha mar igy alakult meg akarjuk tartani es nem szeretnem hogy valami gond legyen.
2008. dec. 17. 21:22
 1/7 anonim ***** válasza:
89%

Terhesség alatt érdemes 5-ször enni egy nap, és nem sokat egyszerre. Sok husi, zöldség-gyümölcs és tejtermék legyen benne, ez a lényeg. Kenyérféle, tésztaféle, édesség pedig kevesebb, mint eddig. Igazából ez utóbbiak hízlalnak.

Koplalni isten ments, egyél sokat, amennyi jólesik, csak inkább a gyümikre, tejtermékekre koncentrálva.

2008. dec. 17. 21:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
szia én 79 kg val kezdtem terhességet mondjuk 177cm vagyok...nem látszott össszesen 7 kg t híztam úgy ettem h nem éheztem de édesség nem szénhidrát kevés, végig ettem terhesvitamint attól nem híztam...tehát ne félj örülj nagyon s nagyon gratula
2008. dec. 17. 21:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Első hozzászóló vagyok ismét. Még annyit, hogy egyébként azok, akik súlytöbblettel indítják a terhességüket, ők a 9 hónap alatt sokkal kevesebbet szoktak felszedni, mint a vékonyka kismamák. Semmiképp se izgulj ezen, örülj a babának! :)
2008. dec. 17. 22:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Magassagom 1.65 es ulomunkat vegzek(sajna),szoval eleg keves a mozgas,most telen meg a seta se nagyon kellemes,foleg hogy 9-tol 17-ig melozok.
2008. dec. 17. 22:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Habar nincs ket egyforma eset,azt szoktak mondani,fiammal osszesen het kilot hiztam ,amibol a gyerek volt 3 kg.De ez tiz eve volt.Akkor 65-rol indultam...
2008. dec. 17. 22:11
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
szia! én 88kg-mal kezdtem a terhességet és 102 voltam utolso héten.amugy volt rajtam 20 kg felesleg amivel kezdtem a terhességet. én is második babámat vártam, az elsönél nem volt sulyfelesleg. szoval ahogy megszültem a picit 2 kg "plusz" maradt rajtam. este felé ne egyél már kenyérfélét inkább gyümit és mondj le az édesség nagy részéröl. nekem ez vált be. ja és egy kis derékfájás is lehet hogy lesz ha elkezd nöni a pocakod..(a plussz-plussz kilok)
2008. dec. 17. 22:34
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Én 80kg-mal kezdtem a terhességet(171cm magas),most

a 30.héten 90-nél járok,és második babával.Valójában csak a hasam meg a cicim nőtt,mert a rendes nadrágjaim

még mindig jók rám combban és fenékben csak épp a hasam

alatt gombolom be:)Azért bízom benne,hogy túl sokat már

nem fogok hízni,de ha mégis "kit érdekel?" A baba a lényeg!!! Kislányom 28.hétre született,toxémia miatt,akkor is 9-10kg plusz volt rajtam,de abból sok volt

a víz és kb 75kg-mal kezdtem. Most még vizes sem vagyok.

Súlytöblettel induló terhességnél vigyázni kell az étkezéssel,de nem a kilók miatt,hanem mert nagyobb az esélye a magas vérnyomának,cukorbetegségnek,ödémának,ami mind toxémiához vezethet.Só és fűszermentesen kell étkezni,sok folyadékot,gyümit,zöldséget fogyaztani.

Boldog babavárást!

Kellemes Ünnepeket!

2008. dec. 18. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!