86 kg. -os vagyok es babat varok . Mit tegyek, hogy etkezzek hogy ne hizzak tul sokat?
Terhesség alatt érdemes 5-ször enni egy nap, és nem sokat egyszerre. Sok husi, zöldség-gyümölcs és tejtermék legyen benne, ez a lényeg. Kenyérféle, tésztaféle, édesség pedig kevesebb, mint eddig. Igazából ez utóbbiak hízlalnak.
Koplalni isten ments, egyél sokat, amennyi jólesik, csak inkább a gyümikre, tejtermékekre koncentrálva.
Szia!Én 80kg-mal kezdtem a terhességet(171cm magas),most
a 30.héten 90-nél járok,és második babával.Valójában csak a hasam meg a cicim nőtt,mert a rendes nadrágjaim
még mindig jók rám combban és fenékben csak épp a hasam
alatt gombolom be:)Azért bízom benne,hogy túl sokat már
nem fogok hízni,de ha mégis "kit érdekel?" A baba a lényeg!!! Kislányom 28.hétre született,toxémia miatt,akkor is 9-10kg plusz volt rajtam,de abból sok volt
a víz és kb 75kg-mal kezdtem. Most még vizes sem vagyok.
Súlytöblettel induló terhességnél vigyázni kell az étkezéssel,de nem a kilók miatt,hanem mert nagyobb az esélye a magas vérnyomának,cukorbetegségnek,ödémának,ami mind toxémiához vezethet.Só és fűszermentesen kell étkezni,sok folyadékot,gyümit,zöldséget fogyaztani.
Boldog babavárást!
Kellemes Ünnepeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!