105 kilósan kezdem a terhességet. Nem jó, de ez van. Hogyan étkezzek egészségesen, hogy ne hizzak nagyon sokat?
Figyelt kérdés
Nem számitottam most babára, mert előbb le akartam fogyni. Természetesen nagyon örülök és eszembe sem jutott fogyókúrázni. De eddig semmit nem mozogtam és eléggé egészségtelenül ettem. Hogyan és mit változtassak, hogy ne hizzak nagyon sokat a terhesség alatt? Ilyenekre gondolok, hogy több zöldség és kevesebb kenyér. Vagy napi fél-egy óra séta, biciklizés. Kinek milyen ötlete van?2009. máj. 8. 20:37
1/4 anonim válasza:
Mentes víz,2,5 l naponta! gyümi szezon van úgy hogy jól jársz,édeset keveset de ha megkívánod egyél csak! És csak cs.mell legjobb ha párolva zöldségekkel tuti finom! sétálj ha nem megerőltető de ne biciklizz!
2/4 anonim válasza:
Ha eddig nem mozogtál, akkor most ne kezdd el. Itt a bicajozásra gondolok. Mindenképp figyelj oda az étkezésre, én kevés szénhidrátot ennék, (eszem is) sok zöldésget, gyümölcsöt, natúr húsokat, salátákkal...ilyeneket.
Én így eszem, mert az elsővel cukros lettem terhesen, és most nem szeretném ha kijönne. Nem könnyű odafigyelni, de próbáld meg!
Sok sikert, kellemes babavárást! :)
3/4 anonim válasza:
Ha elhagyod a fehér lisztet és sima cukrot tartalmazó kajákat, akkor már nagyon sokat tettél. Tehát pl. főzeléket teljes kiőrlésű liszttel ránts be, ne használj hagyományos panírt (helyette tök finom a zabkorpába panírozott husi, zöldség), vigyázz a gyümölcslevekkel és joghurtokkal, mert 90 %-uk tele van cukorral. Azt nem mondom, h' mindent csak párolva egyél, mert az nem életszerű, de ha ezeket nagyjából be tudod tartani, akkor nem lesz gond. Ha eddig nem sportoltál, akkor maradj a sétánál, mert a terhesség alatt egy relaxin nevű hormon termelődik, ami időlegesen "felpuhítja" a porcokat, ezért könnyebben sérül még az is, aki edzett. A Norbi Update rendszer szerinti táplálkozás nagyon egészséges, és minden további nélkül betartható. (Nem fogyókúra.) Tanulmányozd az alapelveit, de ne csak a kódokat. (Nem kell a termékeit enni: azok csak alternatívák, ha valamit nem tudsz kiiktatni, akkor van kevésbé hizlaló verzió. Az édesítőszerekből sem aszpartám alapúakat tartalmaznak.)
4/4 anonim válasza:
Általában aki nagy súllyal kezdi nem szokott sokat hízni. Azért figyelj oda, próbálj meg este nem enni. Sajnos sokszor nem Te döntöd el, hogy mit szeretnél enni. Én terhesség alatt rosszul voltam a legtöbb gyümölcstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!