5 heteskék vannak errefelé?
Figyelt kérdés
Ha igen mondjatok magatokról pár szót?mikor tudtátok meg,milyen érzés,voltatok-e uh-án stb....2010. szept. 15. 18:04
1/7 anonim válasza:
Én 7 hetes vagyok. Amikor olyan 5 hetes volt akkor lett biztos, de már előtte is éreztem. Voltam múlt héten uh - on, ahol már lehetett hallani a szívhangját. Ő maga 4 mm - es volt akkor :) És nagyon jó érzés. Te 5 hetes vagy?
2/7 anonim válasza:
Én is 5 hetes vagyok. Tegnap voltunk UH-n. 9mm-es petezsák szikhólyaggal. 2 hét múlva megyünk újra. Ma délelőtt enyhe émelygés volt rajta, a melleim érzékenyek, és még mindig érzem a megjön érzést. Ezen kívül vannak nyilallások, szúrkálások. Te hogy vagy?
3/7 anonim válasza:
5 hetes 1 napos vagyok egész pontosan. 10mm-es a petezsákom. Semmi tünetem nincs.. csak feszül a mellem.
4/7 anonim válasza:
5 hetes vagyok, de még nem voltam dokinál, majd jövő héten. Második baba.
5/7 anonim válasza:
Holnap töltöm az 5 hetet, egy hete volt pozitív a teszt.Én csak a hetedik héten tervezek dokihoz menni,hogy addigra biztos legyen szívhang,nem akarok kétszer és már második baba,úgyhogy nem vagyok úgy "besózva" a dokival,mint először.Nekem csak a melleim feszülnek,más tünetem nincs,bár a kislányommal sem voltak.Viszont nagyon szerettük volna ha már "összejön" a kistesó és most nagyon boldogok vagyunk csak nem merem még elkiabálni.Ez a legnehezebb,hogy ne mondjam még senkinek!(Amíg nem voltam dokinál!)Te hogy vagy ezzel?Beavattad a környezetedet?
6/7 anonim válasza:
Előző vagyok, bocs, hogy én (remélem is) válaszolok. Nálunk is második és mi nem tartottuk titokban a család előtt, egyből elmeséltük, amikor másfél hete pozitív lett a teszt. MErt ha baj van, ami nincs természetesen, akkor azt is elmondanánk. Nagyon jó érzés volt beavatni őket. Persze kevésbé közeli ismerősüknek nem mondtuk még.
7/7 A kérdező kommentje:
en pont ma vaok 5 hetes,es az pont negyed 1 fele tarto emelygesen ami fel oraig tart,azon kivul semmi Hala Istennek.ja meg a mell persze.
2010. szept. 18. 00:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!