7 hetesek vannak errefelé?
Szia!
Én is válaszoltam a múltkor,most én is 7 hetes vagyok és a tüneteim nem túl vészesek:enyhe émelygés(bár ez a nap folyamán sokszor van nem csak délelőtt) és a melleim még mindig nagyon érzékenyek,ja és pár napja meghalok az álmosságtól!Ez utóbbi nem újdonság mert az első kislányommal is így volt de az émelygést akkor teljesen megúsztam,úgyhogy ez most furcsa!Én is hétfőn voltam dokinál és 3mm-es volt a babuci de azt mondta,h megfelel a nagysága és a fő,hogy dobog a szive és "egyedül van"!
Minden jót Nektek!
Ha lesz még ilyen kérdés,én akkor is fogok válaszolni,írd ki nyugodtan!:-)
Szia!
Mi is 7 hetesek vagyunk a Babámmal,pénteken voltam orvosnál, 6mm a kis drága,5 hetesen még csak egy jó nagy petezsák látszódott.Legközelebb már csak 12 hetes hüvelyi uh-ra kell mennem.Nekem eddig hasit csináltak 2-szer.Tüneteim nekem is a fáradság,most is le kellett dőlnöm pihenni,hányinger nem nagyon van,melleim érzékenyek,nőttek is keveset.Túlestetek már a vérvételen,laboron,belgyógy.vizsgálatokon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!