7 hetes terhességnèl a magzat mérete 4,4 mm(CLR). Nem találtak szívhangot. Van még remény?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 10. 14:44
1/26 anonim válasza:
Mennyire biztos, hogy 7 hetes?
Rendszeresek a ciklusaid? Milyen hosszúak?
2/26 anonim válasza:
Ha tutira 7 hetes vagy akkor szerintem nincs sok.
3/26 anonim válasza:
Ha 1 hét múlva sem lesz szívhang akkor sajnálom de utána nem is lesz.Missed ab lesz és művi befejezés valószínű.De még ne add fel.Drukkolok!
Biztos hogy 7 hetes?
4/26 A kérdező kommentje:
Biztos a 7 hét. Köszönöm a biztatást. Csodák márpedig vannak!
2022. ápr. 10. 16:02
5/26 anonim válasza:
Persze!Azért is írtam hogy még ne add fel.
6/26 anonim válasza:
Ha tuti a 7 het akkor sajna nem sok a remeny, nem csak onmagaban a szivhang miatt hanem az a 4,4 mm… nagyon picike.
De csodak leteznek, en is epp a sajat csodamban bizok 9 hetesen, egesz mas miatt, de … muszaj bizni🤍
7/26 anonim válasza:
Ha ez volt az első UH, akkor hivatalosan 6 mm-es CRL felett kell létni szívmáködést. Ha embrio van, de szívműködés nincs, az még csak "gyanú" a nem fejlődő terhességre. A gyakorlati tapasztalatom meg az, hogy 4,4 mm-es CRL-nél (sőt, annál kisebbnél is) lehet szívműködést látni, ha életképes a terhesség, így én sok reményt sajnos nem fűznék hozzá.
8/26 anonim válasza:
Nekem 6+2 hetesen 3 mm-vel volt mar szivhang:(
Kivanom h tortenjen csoda veletek
9/26 anonim válasza:
Szerintem sincs sok remény,de bármi előfordulhat.Mikor mész megint ultrahangra?
10/26 A kérdező kommentje:
Ma megyek ismét.
2022. ápr. 11. 06:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!