Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerdán 4,2cm méhnyak, péntekr...

Szerdán 4,2cm méhnyak, péntekre 3,58 cm-re rövidült. Többi lent :) ?

Figyelt kérdés

Doki befektetett kórházba megfigyelésre, de sajnos családi okok miatt 1 nap után haza kellett jönnöm.

Azt mondta pihenjek sokat (amit 100%-osan be is tartok majd) és szedjek 3x2 magnéziumot.

Nyugtassatok meg kérlek hogy minden rendben lesz, mert nagyon nagyon félek.. Köszönöm

2022. ápr. 9. 19:30
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Azt értsd meg légyszi, hogy a hosszkülönbség abból adódik, hogy soha nem fogja kétszer pontosan ugyanabba a szögben tartani a hüvelyi uh vizsgálófejét. Ahogyan majd később a magzatodat sem fogják egymás után ugyanakkora méretűnek/súlyúnak mérni. Engedd el ezt.
2022. ápr. 10. 16:34
 22/25 anonim ***** válasza:
Hogy vagy?
2022. ápr. 11. 19:46
 23/25 A kérdező kommentje:

Köszi a kérdést :)

Szerdán megyek dokihoz, hogy mi a helyzet.

Imádkozom, hogy maradjon az a 3,58 cm.

Lelkileg nagyon meg vagyok viselve, próbálok pozitívan gondolkodni, nem a legrosszabbra gondolni.

Csak fekszek, wc-re meg zuhanyozni állok csak fel.

Nem kockázatok, annyit küzdöttünk ezért a babáért :(

2022. ápr. 11. 19:53
 24/25 anonim ***** válasza:

Aszia!

Nekem volt 1 kozepidos vetelesem.

16.heten megelozeskeppen kaptam Arabint,krthetente nezi az orvosom.

25.heten volt 4,2 cm,elotte meg 4 8 és azt mondta,hogy tokeletes.

Ne aggodj :)

2022. ápr. 13. 01:04
 25/25 anonim ***** válasza:
4,8 bocsi
2022. ápr. 13. 01:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!