Első vizsgálat? Tapasztalatok?
A terhesség megállapításakor bement veletek a párotok is? Volt hüvelyi ultrahang is és hasi is, vagy csak az egyik? Elvileg 7 hetes leszek már addigra. Én örülnék ha bejöhetne velem, remélem már lesz szívhang is. Aki mostanában volt és szeretné elmesélhetné, hogy zajlott a vizsgálat 😀
Igen, van néhány hasonló kérdés, de megköszönöm, ha kedvesen válaszolsz ;)
Szia!
Igaz már lassan két éve és Covid időszak alatt, de nálam nem jött be a párom. Szerettem volna, meg szerintem Doktor úr is engedte volna(magán), de sajnos dolgoznia kellett a páromnak. Szintén hüvelyi ultrahang volt, illetve rákszűréssel egybekötve. Esedékes volt. 6+3 hetes voltam és már volt szívhang. 😊 Sőt amúgy az NST-t a 36. héttől a dokim SZTK-ban csinálta, oda is mindig beengedték tesómat vagy édesanyámat, épp aki kísért. Illetve az utána következő ultrahangokra is. Szerintem orvosa válogatja. Gratulálok a babához! Sok Boldogságot és Egészséget Kívánok Nektek! Pótolhatatlan kis csodák ❤️🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!