Első vizsgálat? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
A terhesség megállapításakor bement veletek a párotok is? Volt hüvelyi ultrahang is és hasi is, vagy csak az egyik? Elvileg 7 hetes leszek már addigra. Én örülnék ha bejöhetne velem, remélem már lesz szívhang is. Aki mostanában volt és szeretné elmesélhetné, hogy zajlott a vizsgálat 😀
Igen, van néhány hasonló kérdés, de megköszönöm, ha kedvesen válaszolsz ;)
2022. ápr. 8. 13:58
1/14 anonim válasza:
Szia! Ilyenkor általában hüvelyi ultrahanggal vizsgálnak. Igen, ilyenkor már lehet szívhang is. Velem nem jöhetett be a párom a Covid miatt, de a korábbi terhességemnél bejöhetett (magánrendelésen voltam). Gratulálok a babához! 🙂
2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 😊
2022. ápr. 8. 14:12
3/14 anonim válasza:
Szia. Én 6 hete voltam az első vizsgálaton. Nem jöhetett be a párom, majd talán most a 12 hetesre.
Hüvelyi ultrahang volt.
4/14 anonim válasza:
Szia! Én 7 hetesen mentem volna, de azon a héten elkaptam egy jó kis hasmenéses vírust. 8 hetesen mentem először, volt sima hüvelyi vizsgálat, tapogatta a méhem. Aztán hüvelyi uh, volt szívhang, kaptam képet is. 💙 Férjem sajnos nem jöhetett be akkor, ez sztk.
5/14 anonim válasza:
6+3 hetesen voltam első vizsgálaton. Hüvelyi uh volt szívhanggal. Férjem egy orvosi vizsgálaton sem volt bent csak a babamozin.
6/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat 😊 Akkor úgy készülök, hogy egyedül megyek be, és nem fog olyan rosszul érinteni 😊
2022. ápr. 8. 14:38
7/14 anonim válasza:
Nekem hüvelyi volt. Aztán az első genetikai volt már hasi.
Velem az osszes eddigi te be jöhetett a férjem, ez orvos függő.
9/14 anonim válasza:
Nekem is bejöhetett volna, de minek? Arra van a babamozi.
10/14 anonim válasza:
Én már 38 hetes vagyok,a babamozin kívül sehova nem jöhetett be velem sztk rendelésre.Az első vizsgálat valószínűleg hüvelyi uh,és lehet,hogy a rakszureshez is vesznek kenetet,ide amúgy is fölösleges lenne tulajdonképpen a többi új is futószalag nálunk,úgyhogy a babamozin megérte,a sima rendelése csak megnézték a babát, aztán mondták,hogy minden rendben.Nem adtak képet,nem magyaráztak közben.Ne számíts semmi ilyesmire,aztán ha mégis türelmesebb el, akkor örülsz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!