Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34+ kismamik hogy vagytok?...

34+ kismamik hogy vagytok? Hogy viselitek az utolso heteket? 😊

Figyelt kérdés
2022. ápr. 7. 22:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Sziasztok!3-as vagyok én 13-án 35+5 hétre megszültem.Pont egy hónappal korábban.Még egy hetet kora osztályon tölt a kisfiam megfigyelés alatt aztán jövő héten elvileg mehetünk haza.☺️
2022. ápr. 14. 12:36
 12/21 anonim ***** válasza:
Gratulálok!Jó egészségét nektek!Én a 4-es vagyok.Mi meg egyben,csak beköszönt az aranyér.Hogy rohadna meg!Már egy hete szenvedek,és ez csak szülés után lesz jobb.A kitolásokon kívül eddig még nem találkoztam vele,hát most rendesen ideköszönt.Kenem mindennel,de már alig várom a végét emiatt.Amúgy tök jól elvagyunk.
2022. ápr. 14. 13:09
 13/21 A kérdező kommentje:
Kedves 1#es reméljük hogy probléma mentes lesz a terhességed hátra lévö ideje kívánom a legjobbakat 🌺
2022. ápr. 14. 14:46
 14/21 A kérdező kommentje:

Kedves 3#as meg kérdezhetem hogy magától indult be a szülés??

Ha igen voltak előtte elojeleid?

Nekem nst ota fájdolgál a hasam mondta is a doki hogy érkezhet korábban, aztán tegnap este már nagyon ment a hasam is ami ki tartott reggelig.. Aztan este nem tudok aludni, takaritásnál le kell uljek mert le szakad a derekam.

Osze nem ettem semmit mert a gyomorsavtol nem tudok 🙄

35+4 hetes vagyok 😊

2022. ápr. 14. 14:48
 15/21 A kérdező kommentje:
Egyébkét gratulálok és jo egészséget mind kettőtöknek 💕
2022. ápr. 14. 14:49
 16/21 anonim ***** válasza:

Gratulálok én is 😊

Én 5-ös vagyok, 37+5 hetesen küzdök a lábvizesedéssel még mindig, a vérnyomásom gyógyszerrel rendben van, már nagyon szeretném ha beindulna...

2022. ápr. 14. 17:37
 17/21 A kérdező kommentje:
Ki tartást 5-ös könnyü szülést kivánok 🌸
2022. ápr. 14. 18:46
 18/21 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok... 39+1 hetesen... Még várom h beinduljon... Már nagyon nehéz, nagyon várom
2022. ápr. 24. 13:55
 19/21 anonim ***** válasza:
Sziasztok!3-as vagyok már itthon vagyunk köszönjük a jókívánságokat!😁 Kevés volt a magzatvizem és harmad fokban érett volt a méhlepény is így sejtettem,hogy nem viszem végig csak azt nem gondoltam,hogy 1 hónappal korábban jön.Összesen 7 napot voltunk bent ebből 3 nap volt koraszülött osztályon aztán vissza került a kisfiam immár velem együtt a szülészetre még pár napra, hogy megindul-e a súlya.Magától indult egyébként 12-én éjjel elfolyt a magzatvíz de nem lettek fájásaim így 13-án délelőtt oxyval indítottak és röpke 2 óra alatt meglett.☺️
2022. ápr. 24. 14:44
 20/21 anonim ***** válasza:
Neked is gratulálok 3-as.Én meg a 4-es vagyok,és 21-én reggel megszültem én is.Már itthon vagyunk.
2022. ápr. 24. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!