Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A napokban ti is álmosabbak...

A napokban ti is álmosabbak vagytok?

Figyelt kérdés

16 hetes kismama vagyok, a napokban egész nap aludnék. Az éjszakát átalszom 22:00-6:00ig de már délelőtt elkap az álmosság 3 órát is alszom. A napokban akár többet is tudnék.

Progeszteront még mindig szedem, lehet az okozza?

Vérszegénység nem lett megállapítva .

2022. ápr. 5. 11:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sokakra a front van ilyen hatással, plusz a terhesség egyik tünete lehet a nagyobb mértékű fáradtság,álmosság. Ugyanis nagyobb igénybevétel ez a szervezetnek attól függetlenül, mit érzékelünk kívülről.
2022. ápr. 5. 11:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Határozottan, bár én már a terhességem végén járok és az éjszaka is csak bő 5 órát aludtam, de ülve el tudnék aludni már napok óta délelőtt és délután is. Szerintem az időjárás is ludas.

Orvosi utasításra szeded még mindig a progeszteront? Mert azt azért a legtöbb esetben a 13. héten leépítik. És hüvelyben eleve jobban felszívódik, ráadásul úgy nem is okoz különösebb mellékhatásokat.

2022. ápr. 5. 11:41
 3/5 anonim ***** válasza:
En mar nem vagyok terhes, de en is detto. Tuti a front. Tegnap tulelesre jatszottam kb 😀
2022. ápr. 5. 12:51
 4/5 anonim ***** válasza:
25 hetes vagyok, és tegnap is meg ma is csak szenvedek. De tudon, ha alszok napközben akkor meg éjjel nézelődök..
2022. ápr. 5. 16:19
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen, az orvos azt mondta az utrogestan mehet tovább. Csütörtökön megyek hozzá megint rákérdezek meddig kell szedni.

Fél éve volt vetélésem, lehet amiatt szedeti tovább.

2022. ápr. 5. 17:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!