3 ultrahang 10 napon belul okozhat problemat?
Mult szerdan voltam uh-n akkor voltam 7 hetes minden rendben volt de latott az orvos egy hematomat ezert visszhivott e het szombatjara h lassuk hogy alakul mert eleg nagy. En meg kozben ma hajnalban nagyon elkezdtem verezni. Nagyon szeretnek bemenni a korhazba h megnezzek mi van a babaval jol van e… de szombaton is mindenkepp elmennek a sajat dokimhoz. Csak aggodok h ennyi ultrahang esetleg art a babanak :(
Mi a velemenyetek?

Nem feltétlen arra go szoktam hogy a 8 hetes embriód fordul el hanem amikor már nagyobbak, de oké.
Ilyen marhaságokat meg ne olvasgass inkább.
Szerinted ha ez igaz lenne akkor egyáltalán ultrahangot használnának?

Miert kell lehulyezni a masikat?! Vannak errol kutatsok… es ezekrol olvastam.
Erdekes ha vki csak ugy amugy leirja h milyen sokszor volt uh-n akkor egybol ugrik ra mindenki h hu minek ennyi ne csodalkozz ha autista lesz a gyereked.
Ugy latom mindegy mit mond az ember mindig talalnak ra a mindentudo csodanyak vmi kotoszkodest, egyszer a-t mondva, egyszer b-t…

Én nem értelek.
Ki hülyézett le téged?
Mindenki azt írja hogy nem lesz baj.
Most akkor neked mi a problémád?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!