Meddig titkolhatom a terhességem a főnököm előtt? Mit tegyek?
Röviden: 3 éve vagyok a munkahelyemen, évente hosszabbított eddig a főnököm szerződést. Idén ígérte hogy véglegesít. DE kismama lettem. Szerződés lejáratakor/hosszabbításkor 15 hetes leszek. Nem tudom mit tegyek? Ha bejelentem, hogy terhes vagyok, szimplán nem hosszabbít, és munka nélkül maradok, se csed, se gyed.
Vagy a másik út, hogy titkolom, amíg nem véglegesít, (megtehetem egyáltalán jogilag???) Mondjuk nem tudom mekkora pocim lesz, nem első terhesség.
Viszont nem ez az egyenes út, tudom, nem is olyan ember vagyok, aki hazudik. De nyilván a saját érdekeimet kell szem előtt tartani. Tanácstalan vagyok. Segítsetek!
19... köszönöm
Mert idén januárban volt egy kémiai terhességem....
Bejelenteném de a 12 hetet megszeretném várni mert addig ne adj isten bármi történhet .. és vissza semmi féleképpen nem fog akkor venni..ha már egyszer úgy mond ezt eljátszottam vele.. érted mit akarok mondani .. anno két hónap alatt volt 1 jelentkező .. senki nem akar úgy dolgozni hogy 5-23 ig
Max előtte 1 héttel szólok
De igazából nem tudom mit csináljak .. legszívesebben már ma haza mentem volna reggel ..ezt a szívatás ami reggel várt fenomenális volt
Ne mondjál semmit a hosszabításig. Magatokat nézd.
Boldog babavárást! 😍
Kezdj el picit bővebb felsőt tunikát hordani már most, így ha kezdene növekedni a pocakod, nem fogják látni és gyanakodni sem.
Teljesen megértem a lelki-ismeret kérdést, de most csak a kisbabád es Te szamitasz, úgyhogy várd meg a velgelesitest, és teljesen tedd félre a lelkizést.
Sziasztok a 21 es voltam
Betöltött 12 hét eljött meg volt a genetika is másnap közöltem a főnökkel hogy babát várok és sajnos nem tudok többet menni ugyanis másnap táppénzre vettek egyéb okok miatt nem így terveztem de max akkor is csak 2 műszakot húztam volna le nem egész hónapot nem 8órában dolgoztam .. semmit nem mondott rá le volt döbbenve
Másnap felhívott hogy akkor most mi van ?meg hogy akkor felmondok?kérdeztem tőle miért is? Nem mondok fel akkor semmire nem leszek jogosult 2.5 éve voltam ennél a cégnél.. A válasz az volt hogy ha már tudtam előbb miért nem szóltam hogy valakit keressenek a helyemre 3an vagyunk vendéglátás...igen ám de ha szólok előbb és betanul az illető akkor automatikusan elküldött volna ha valami gond lett volna a picivel
Nagyon kíváncsi vagyok mit hoz ki .. így szóljon az ember nyugodt szívvel hogy babát vár ill hogy tervez mikor a második kérdés akkor felmondasz? Undorító
Anikó
Anikó, sajnálom a helyzeted! Döbbenet, mik vannak ... :(
Én szerencsés voltam, egyéb okok miatt hamarabb véglegesítették a szerződésem (mindenkinek egyébként), így megúsztam a dolgot, és még nem is mondtam el, mivel nem vagyok még 12 hetes. Kicsit másabb munkakör (pedagógus). Szeptemberben már nem kezdek új tanévet, a nyár elején ha bejelentem, lesz idejük találni mást helyettem.
Köszönöm utolsó
A szerződésem határozatlan..
Boldog babavárást ☺️
Anikó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!