Mennyi ideig titkolható egy terhesség?
1)
Ha késik, akkor már minimum 4 hetes vagy, ugyanis az utolsó menstruációtól számolják a heteket!
2)
egyéni, alkati. Nem kell ahhoz látszódnia, hogy gyanakodjanak, ha azok közé fogsz tartozni, akik egész nap hánynak, émelyegnek...stb. A legdurvább hányós-hasmenéses vírussal se lehet magyarázni ~6-8 hét rosszullétet (pecheseknél az egész terhesség ideje is ilyen lehet).
én holnap leszek 21 hetes, és még most se nagyon látszik. aki ismer az tudja persze, de idegeneknek nem egyértelmű. most 165 cm/65 kg vagyok. ugyan ennyivel kezdtem, de az első pár hónapban 10 kg-t fogytam a hányástól. szóval szerintem ha nagyon kövér vagy, akkor végig is el tudod titkolni.
20hkm
Nem ezt kerdezted, de attol, hogy csinalsz egy tesztet bajod nem lesz, sot, legalabb odafigyelhetsz magadra jobban, ha tudod, hogy terhes vagy. Azt meg nem kell kihirdetni.
Az, hogy mikortol latszik nagyon egyeni. Vannak, akiken mar a puffadas is latszik az elso trimeszterben. Ok, ha eleve nem vagy vekony, vagy nem olyan ruhakat hordasz, ami kiemeli, akkor egy ideig nem nagyon fogjak eszrevenni, hogy az a has mar terhessegtol van es nem babatol. Sok kismaman inkabb a testtartas (csipo eloretol), gesztusokbol (pl pocak simogatas), vagy az oltozek miatt latszik az allapotuk, egyebkent meg nem merne az ember rakerdezni, ha nem mondanak.
En pl vekony vagyok, hasam sincs alapban, de meg a masodik terhesseg sem latszott rajtam a 25. hetig, pedig nem hordok bo ruhakat.
Mért nem akarsz tesztelni? Egyáltalán szeretnétek babát? Szerintem aki tervezi vagy szeretne és kesik neki akkor az a minimum hogy tesztel. Már csak azért is ha esetleg egy kis vérzes előfordul akkor tudd hogy nem a menzeszed akar megjönni hanem vetélsz. Vagy valami.... mért akarod titkolni? Büszke kéne hogy legyel rá!
Mindegy bocs nem ez volt a kérdés. De egyébként változó kinek mekkora a pocak. Baratnőm 21 hetes. Semmi hasa nincs. Éppen valami nagyon picike. Pedig extra vékony.
Amúgy meg lehet hormon problémad van nem is terhesség. Ezért se ártana tesztelni.de te tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!