Mennyi ideig titkolható egy terhesség?
Oh, ha a harmadik, akkor sokáig nem tudod titkolni szerintem.
Tapasztalatom, hogy minél többedik, annál előbb látszik.
Első nekem 24 hetesen, második 20 hetesen, harmadik 11 hetesen és most a negyedik a 6. héten látszik, szabályosan rámmosolyognak az idegenek, épp ma a metróban úgy megbámult egy pasi, mert a két iskolás gyerekem is ott volt, felváltva nézett a gyerekre, rám, meg a hasamra oda-vissza. Pedig bő felsőben voltam. ( A testhezálló pólóban nagyon szembetűnő...)
Vékony vagyok (nem sovány), viszont nagymellű, széleshátú. A terhességemet a 18. hétig tudtam titkolni, mivel a hasam még nem volt nagyobb a cicimtől, így azok ugye eltartottak a testemtől.
A munkahelyemen is a 18. héten jelentettem be, mindenki nagy megdöbbenésére, és csak azért, mert meg akarták szüntetni a státuszomat.:D
Lehet, hogy a 3. gyerekedet várod és ennyire tudatlan vagy a teherbeesést és terhességet illetően???
7 éve nem védekezel és most gondolkodsz azon, hogy valami baj lehet? Most jut eszedbe, hogy nem jönne jókor egy újabb gyerek?
És mit gondolsz, a szülés nem fog kiderülni?
Ha valakinek gyanús, csak mondd, hogy még többet zabálsz.
Neked már van két gyereked és azt sem tudod, hogyan számolják a terhesség korát? Ha már két hete késik, akkor 6 hetes terhes vagy, hova akarsz még várni 4 hetet a teszteléssel?
Mellesleg azon gondolkodsz, hogy ha pozitív az baj, ha negatív, az is. Az nem sejtetett semmi bajt, hogy 7 év alatt nem estél teherbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!