Ha 11. dpo-n még alig látható második csík van, akkor lehetetlen, hogy a baba az előző ciklusból legyen?
így már érthetőbb a kérdésed 😁 nem olyan lényeges ez igazából, a lényeg hogy minden rendben legyen a babával és veled is 🥰
nekem 35 napos ciklusaim voltak, hőgörbét vezettem, szóval biztos az ovu, azaz mensihez nézve 7 nappal kisebb kellene hogy legyen a baba. a terhesség megállapító uh-n még ennek megfelelő volt a baba mérete, viszont 12. és 18. heti genetikai vizsgálatokon már nagyjából a mensi szerinti méretei voltak. legutóbbi vizsgálatkor azt mondta a doki, hogy 4 nappal kisebb (a mensihez nézve, szóval a valóságban inkább 3 nappal nagyobb a korához képest 😄). eleinte minden alkalommal szoltam a dokinak, hogy csak hosszabb a ciklus, de meguntam, nagy jelentősége nincs, jól van a baba, és ez a lényeg. kibújni meg úgyis akkor fog amikor akar 😁
Sziasztok
Magán dokinál ő szerint 5+5 (03.16)hetes voltam
Az sztkban meg (03.29.) 7 hetes
30-31 napos a ciklusom május.3 ám megyek legközelebb kíváncsi leszek mennyi leszek genetikára május 5.
A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!