Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tudom, hogy szinte lehetetlen,...

Tudom, hogy szinte lehetetlen, de mivel már nagy a pocakomban a baba, ahogy fordulok jobbról balra, balról jobbra, nem okozhatok neki fájdalmat?

Figyelt kérdés

Olyan érzés, mintha erős csontozata lenne és ahogy fordulok érzem, hogy kemény. Nem nyomhatom meg? Ugye nem fájhat neki?

Vagy, hogy még egy példát hozzak, néha olyan érzés, mintha “belefúródna” a belső szerveimbe a kis keze, lába.

Negatív kommenteket nem kérek, köszi!

2020. okt. 1. 18:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj ez úgy van kitalálva, hogy csak neked fájjon...
2020. okt. 1. 18:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Neem, ne aggódj. Védve van a kis teste.🙂
2020. okt. 1. 18:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ha neki kényelmetlen lesz, majd addig rugdal odabent, hogy máshogy helyezkedsz :)
2020. okt. 1. 18:54
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, és azt is, hogy nem nevettetek ki 😊
2020. okt. 1. 19:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Képzeld nekem az utolsó másfél hétben a lábacskája a bal bordáim közé volt furva és azon az oldalt nem tudtam aludni,mert úgy éreztem,hogy nyomom. Végül kiderült,hogy valóban olyan kis szerencsétlenül feküdt,hogy tényleg nyomtam ha úgy voltam. Kicsit görbe is lett a lábfeje de szerencsére mikor járni kezdett,kiegyenesedett. :)
2020. okt. 1. 20:47
 6/7 A kérdező kommentje:
Egyemmeg :) olyan kis törékenyek még, persze, hogy félti őket az ember.
2020. okt. 1. 21:35
 7/7 anonim ***** válasza:
baba védve van,neked fáj neki nem.rugdos ha nem érzi magátjol
2021. okt. 30. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!