Ha 11. dpo-n még alig látható második csík van, akkor lehetetlen, hogy a baba az előző ciklusból legyen?
11.dpo-n nem tudnak semmit mérni uh-n.
és 11.dpo se valószínű hogy lenne ha előző ciklusból lennél terhes.
Ja gondolom mar par hetes vagy, csak probalod kitalalni miert mernek nagyobbat? :)
Geptol is fugg, szonografustol is. A 12.heti UH-hoz irjak a kiirt datumot es azt veszik alapul.
7. héten voltam dokinál terhesség megállapításon, 9. héten is voltam és most voltam csütörtökön a 12. heti genetikain. Menzesz szerint.
A ciklusaim rendszeresek, 26-29 naposak átlagosan.
Az uh-n minimum 1 héttel többnek mérték már harmadszorra, a genetikain már 2 hét + 1 nappal (ez másik géppel történt, másik személy által, mint az első kettő).
Ezt az infót nem tudom hova tenni igazából. A legutóbbi ciklusomban rendesen megjött a menzeszem időben, bár gyengébb volt a szokottnál a vérzésem. A következőben 11. dpo-n teszteltem és azon még egy bizonytalan második vonalka volt, meresztgettem is a szemem, hogy jól látom-e. Nagyjából egy héttel később produkáltam erős kétcsíkos tesztet.
Örülünk neki, bárhogy is, csak nem igazán értem hogy lehet ez. A dokitól kérdeztem, ő csak legyint, én meg szeretem a dolgok "tudományos" hátterét érteni, na. :D
Azt tudom, hogy elég egy picit arrébb kattintani és már más kort dob ki a gép, de rendszeresen "1-2 héttel odébb kattintani" fura, csak ezért gondolkodtam el rajta, hogy tuti nem lehet az előző ciklusból? Minden ellene szól, de már nem tudok más magyarázatot találni... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!