40+2 hetes kismama vagyok,bővebben lent?
Figyelt kérdés
Mostmár ugye minden nap ctgre járok. Tegnap a doki azt mondta be kell mennem EST-OPT re. Ma ez meg is volt,viszont oxitocint nem is kaptam. Mondta úgy készüljek nem megyünk haza. Hát ehez képest haza engedtek. Nekem olyat említett hogy ez a terhelés abból fog állni hogy bügyürgetni kell a mellbimbót megadott időre,meg kapok oxit infúzión keresztül. Csak az első történt meg,fájások lettek de nem nagyok,bőven kibírható. Méhszáj 2100 de már 36héttől. Most én értettem félre hogy ma már babázhatok és bolond vagyok? Elegem van,már nagyon nehéz. Vérnyomásom is magas szokott lenni. Ha nincs fogadott orvos akkor nem is foglalkoznak velem? Holnaptól újra ctg..teljesen elkeseredtem2022. ápr. 1. 11:57
11/15 anonim válasza:
Nekem is van orvosom viszont ő nem tudja vállalni a szülést,ezt már az elején közölte.Ezért agyalok hogy lehet jobb volna olyat keresni aki tudja vállalni de előfordulhat olyan is hogy épp nem tud ott lenni mikor kellene,akkor meg mi értelme?Illetve ezt is hallottam hogy nem is lehet ott🤷♂️Most akkor döntse el az ember hogy mitévő legyen.Van időm mondjuk mert messze még a szülés ideje csak mégis jó lenne egy támpont vagy valami.
Mondjuk így is úgy is megtörténik a szülés ha van fogadott orvos ha nincs.
Ctg-ig tudok menni az enyémhez aztán ennyi.
Nekem szült ismerősöm úgy hogy nem volt orvosa és még élnek :D
12/15 anonim válasza:
Most komolyan 40+2 hetesen mégis miért akarják inditani a szülést??? Indokolt??
13/15 A kérdező kommentje:
Mert mondjuk keveset mozog ,ctn nem lehet kelteni,magas vérnyomás
2022. ápr. 1. 13:36
14/15 anonim válasza:
Nálunk úgy van, hogy a "fogadott orvos" a terhesgondozást végzi, engem néha magánban, néha államiban látott el, és a ctg időpontokat úgy kellett kérnem, hogy mindig bent legyen éppen akkor, hogy ő nézzen rá (ez nem került plusz pénzbe). A szülésnél ha bent lesz, bent lesz, ha épp nem dolgozik, akkor meg nem. Én úgy tudom, hogy nem is jöhet be, akkor az ügyeletesnél kell szülni, mivel pénzt ugye nem fogadhat el hivatalosan. Legalábbis nálunk ez a rendszer. Sajnos úgy érzem, hogy néhány alkalom magán után is nagy előnyben vagyok azokhoz képest, akiknek a ctg-t is mindig az ügyeletes értékeli ki, mert sokan így járnak, mint Te, kérdező, mindig hallom, hogy panaszkodnak, hogy nem ugyanazt mondta egyik, mint a másik. :( Elég hülye rendszer ez így.
15/15 anonim válasza:
Vérnyomás az baj,de kordában tartható. baba nem szereti, ha csesztetik. Szülés inditátstol félni nem kell, mert lehet baba inditástol fél és magátol beindula szülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!