Miből mennyit vegyek még a május végére kiírt babámnak?
7db rugi(hosszú mind, ebből 3 talpas a többi labfej nélküli)
8 hosszú ujjú body H&M
9 hosszú ujjú body sinsay, ez kicsit kisebb mint a H&M-es azért írtam a márkát
5 rövid ujjú body
8 hosszú nadrág
2 rövid ujjú póló
6 vékony sapi
4 textil pelus
2 pár kis kesztyű
1 szakálka
Kis pulóvert nem tudom érdemes e venni esetleg? Igazából azt sem tudom milyen idő lesz addigra 😅
Elso vagyok még:
A labnelkuli rugihoz van valamilyen cipocske, vagy kenyelmes zokni (zokibol ajanlom a gumi nelkulit, mert ha husisabb lesz elszoritja a kis labat? Nekik majusban meg lehet h nem art.
Sapibol eleg lett volna ám 2db is :)
Nyugodtan szerezz be 1 kis pulcsit, mert majusban is lehet rossz ido, sot lehulhet a nyar közepén is par napra, amihez nekik meg kell a melegebb ruci
2 gyerekem van, de nem tudom mi az a szakalka? 🤣
Egyébként menetkozben ugyis latni fogod neked mire van szukseged meg, es max rendelsz :)
Textilpelust vegyél még bőven. Nálunk az eleje bukós volt, előfordult, hogy napi 5 is ment a szennyesbe.
A rövid ujjú póló felesleges, semmi értelme ilyen picinek. Állandóan felcsúszik, és igazgatni kell. A pulcsi ugyanez, de annak talán több értelme van, mert úgyis megy alá egy body, így nincs kint a dereka.
Zoknit, vagy harisnyát is érdemes venni, a nem talpas nadrágokhoz/rugikhoz.
Na a zoknit el is felejtettem, nincs egy darab sem jó hogy írod mert közben jegyzetelek a telóba😅
A sapi azért lett ennyi mert mindig úgy volt a H&Mnél hogy 3 darabos szett, tehát egy nadrág egy body és egy sapi vagy fejpánt járt melle
Szakalka- ami akkor kell inkább mikor van a hozzataplalas, és a nyakába teszed hogy az legyen maszatos ne a felso. De már van belőle szilikon is, azt könnyebb takarítani :)
Úgy gondoltam rendelek akkor neki majd még kb 6-8db rövid ujjú bodyt, vagy 8par zoknit, meg egy két kapucnis felsőt és utána meglátjuk mi lesz meg persze milyen idő
Lányom június elején született.
7db rugi(hosszú mind, ebből 3 talpas a többi labfej nélküli)
Rugibol csak talpas kellett, kicserélném a helyedben ha lehetséges.
8 hosszú ujjú body H&M
9 hosszú ujjú body sinsay, ez kicsit kisebb mint a H&M-es azért írtam a márkát
Nyáron nem kell hosszúujjú, ha 3 volt nekem sokat mondok, nem kellett.
5 rövid ujjú body
Abból vehetsz még, ujjatlant is, de ne sokat.
8 hosszú nadrág
Egyszer sem adtam rá nadrágot, kb. féléves koráig.
2 rövid ujjú póló
Póló sem kellett, mert mindig body-ban volt.
6 vékony sapi
Teljesen felesleges.
4 textil pelus
Vehetsz még.
2 pár kis kesztyű
Nem volt nekünk.
1 szakálka
?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!