A magzat tüdejének fejletlensége látszik a ultrahangokon? Létezik, hogy a baba születésekor derül ki, hogy baj volt a baba tüdejével?
Figyelt kérdés
2022. márc. 31. 20:26
1/17 anonim válasza:
A baba tüdeje általában a kora miatt lehet fejletlen..
Nem látni.
2/17 A kérdező kommentje:
Szülés után derült ki (nem koraszülés), hogy a baba tüdeje nem fejlődött. De mindvégig rendben volt minden a vizsgálatok alatt.
2022. márc. 31. 20:32
3/17 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy csak akkor látszik az elváltozás, ha megtelik levegővel a tüdő.
Amíg meg nem születik, össze van esve a tüdeje.
4/17 babyboom567 válasza:
De mennyire nem fejlődött és mi miatt?
5/17 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom csak annyit közöltek, hogy a tüdeje nem fejlődött, így sajnos elvesztették a kicsit születése után.
Számomra hihetetlen, hogy ezt az orvosok nem vették észre a terhesség, vizsgálatok alatt.
2022. márc. 31. 21:05
6/17 anonim válasza:
Szomorú nagyon :(
De a kérdésed nem értem, azt gondolod hazudnak? A tüdő értelemszerűen nem funkcionál az anyaméhben úgy, ahogy mint, mert ott nincs levegő
7/17 anonim válasza:
Miért hihetetlen számodra? Nem úgy működik nekik bent a méhben mint amikor megszületnek.
8/17 A kérdező kommentje:
Igen, elgondolkoztam azon, hogy az orvosok vajon igazat mondtak-e a barátoméknak.
Amúgy sosem fog kiderülni az igazság.
2022. márc. 31. 21:39
9/17 anonim válasza:
Miért nem tettek lélegeztető gepre?
Amúgy sajnos az UH-n nem látszik :(
10/17 anonim válasza:
Sajnos volt ilyen. Geréb Ágnes perében egy elveszített baba így halt meg. Amikor már a köldökzsinóron keresztül születés után nem kapott oxigént, meghalt. A tüdeje alkalmatlan volt a légzésre. Sajnos van ilyen. Részvétem a barátaidnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!