Van olyan, hogy a túl sok magzat mozgás jelent bajt?
Gondolom már rákerestél, milyen okai lehetnek.
A méhen belüli elhalást megelőzi a magzat vergődése, amit az anya előtte 1-2 napig túl sok magzatmozgásként érzékel.
Én bemennék az ügyeletre egy ultrahangra/ctg-re a biztonság kedvéért.
Szia.. nálam tényleg sokat mozgott .. mindennap máshol volt egyszer be fordult de hogy vagy hogy se csak kijött .. én inkább bementem a kórházba szülés előtt 3 hetet voltam bent ... Mikor a nővérek is meg látták mikor csináltak az nst hogy na ma hol lesz a kicsi 😂 végén nagyon izgultam kicsit féltem is nehogy a nyakára tekeregjen a köldök zsinór ...már a végén bőgtem is .. nehogy valami legyen ..de minden rendben volt ma már kis ördög 11 éves ..és a mai napig mint a kis kukac állandóan szinte mozgásban van😂 és kislány ...
Anikó
Jaj angyalom, de legalább minden rendben van vele.
Nem ettél valami olyat ami neki nem tetszett? Vagy lehet az időjárás. Vagy csak érzi hogy nemsokára eljön az idő hogy megszülessen. Vagy esetleg beleakadt a köldökzsinórba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!