Azt lehet érezni vagy látszik a pocakon ha a magzat farfekvésből átfordul?
Attól függ mikor ? 25 hetes terhesen vagy 35 ? Nem mindegy … utóbbi esetén akar lehet érezni is hiszen akkor már olyan nagy a baba és szűk a hely hogy simán érezhető ! Bár ez igen ritka akkor azért bár a pozíciójuk fix, de van erre ellenpélda is
Baratnom kis fia szülés előtt néhány nappal farbol lett fejvegu így nem kellett a császár neki
, az én lányom 28. Héttől faros volt és utána minden egyes ultrahangon IS AZ VOLT ! Így császár lett a vége !
2-es vagyok
A lényeg lemaradt szóval a barátnőm érezte ezt az atfordulast … úgy érezte mintha egy Mini szamuráj lenne a hasában aki edzést tart !
32 hetesen is érzem, ha forgolódik (alig várom, hogy beforduljon végre), váltogatja a faros és harántfekvéses pózt úgy 2 naponta. Annyira feszül a méhem olyankor, hogy percekig csillagokat látok olykor, szóval szerintem kizárt, hogy 30+ hetesen egy teljes fordulást valaki ne érezzen meg.
Illetve utána a mocorgásából is lehet érezni nagyjából, hogy merre vannak a lábai, kezei.
28.hetesen fordult át a kislányom,farból fejvégűbe,arra keltem,hogy fájdalmam van,ugy hullámzott,feszült a hasam,csillagokat láttam,sírni tudtam volna
32.hetesen megerősítette a doki,hogy fejvégű,de már majdnem be volt illeszkedve a feje,rá 2 hétre be is illeszkedett,39 hétre érkezett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!