Lesz valami baja a babának?

A csalántea elméletileg fejlődési rendellenességeket okozhat.
Ezért kellene gondosan utánajárni a gyógynövények hatásainak, és ésszel fogyasztani őket...
A genetikai ultrahang jól hangzó dolog, de nem garancia semmire, ezt szerintem kb. mindenki tudja. A fejlődési rendellenességek javára pedig csak születés után derül fény. Szóval bármennyire is szeretnélek megnyugtatni, azért egyértelműen ezt nem lehet kijelenteni.
Annyi pozitívumot tudok mondani, hogy azért a gyógynövények jelentős részéből nagyon nagy mennyiséget kell bevinni ahhoz, hogy gondot okozzanak - de hát te ugye minden nap ittad... Amit eleve nem is tudok hova tenni, mert hát mi a francért iszod több mint 20 hete egyfolytában?!?!?!
És oké, hogy nem kell túlparázni ezt a "mit lehet inni/enni terhesség alatt" kérdést, de ennyire letojni sem kéne...
Csak azt tudom mondani, hogy a legjobbakat kívánom a babádnak.

Miért lenne a családtea káros?? Ilyenröl meg soha nem hallottam, pedig régóta foglalkozom gyógynövényekkel!
EZ valami "nök.lapja/femina" szintü ötlet lehet csak!

Pedig nem ajánlják, egyrészt mert vízhajtó (túl sok vizet vonsz el, besűrűsödik a véred, trombózis veszély) valamint a baba ellátása is korlátozódhat miatta.
Mostmár nem tudsz semmit sem csinálni, én megemlíteném az orvosomnak, hogy nézzen rá a babára ilyen szemmel is, de valószínűleg nem fog semmit látni. Ha amúgy szépen nő és fejlődik akkor mást nem fog tudni mondani ultrahanggal
Igazából nem tudsz mást csinálni, mint abbahagyni a teát és reménykedni, hogy olyan kis mennyiséget vittél be naponta, hogy nem ártott, máskor pedig bármit eszel egy pillanatra végig futtatod az agyadon, hogy akár lehet-e káros és főleg a gyógynövényekre igaz ez

Miert iszod ilyen sokaig? A gyógynövények jótékony hatása is csak kúraszerűen ajánlott es nem állandó fogyasztásra. Plane nem terhesen :(
Sajnos igazuk van az elottem szoloknak.
Lehet erdemes elmenni ugy dokihoz hogy ezt elmondod.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!