Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Általános, hogy összevissza...

Általános, hogy összevissza méreteket mérnek az ultrahangokon?

Figyelt kérdés

2hete pl. 70mm-nek mérték a combcsontját, 2800grammnak saccolták. Előtte 71mm volt. Most voltam ma az utolsó,38hetes UH-n, combcsont 65mm, 2700g becsult súly...

Akkor a fejét, hasát is mindig vagy kisebbnek vagy sokkal nagyobbnak mérik.

Ilyenkor vacillálok hogy most mekkora babára is készüljek..

2022. márc. 30. 19:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ultrahangozni nagyon nehéz, az UH géptől függ, hogy mennyire régi. UH eredmények csak saccolnak, tippelnek. A dokid mondaná ha baj lenne, de nincs baj.
2022. márc. 31. 11:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Sajnos nagyban függ a géptől is. Nem értem egy szimpla kérdés miatt, miért kell leszedni a kérdező fejét. 😅
2022. ápr. 1. 18:09
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Amúgy engem még a szülés napján is kicsinek mértek, 3-3,5kg-t mondtak max. Na, 4,5kilóval születtem, szegény anyukámtól utána bocsánatot kért az orvos,amiért nem lett császár.

És ez nem volt olyan rég :)

2022. ápr. 1. 18:22
 14/14 A kérdező kommentje:

3710gramos,36os fejkörméretű babám lett, ennyit a mérésekről.

Úgyhogy senki ne essen kétségbe ha kisebbeket mérnek neki :)

2022. ápr. 27. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!