Második genetikai ultrahangon mert adatok mennyisége reálisak?
Ma volt 20 hetes genetikain. Az elsőn kb negyed órát bent coltam, alaposan megvizsgált egy másik orvos. Ma kb jó ha 5 percet voltam bent mindennel együtt, kissé keveslem.
A neme se derült ki, mert farral volt.
Lemerte : ac,bpd,hc,fl
Kicsit keveslem…….
Nektek hogy volt? Ennyi az annyi?
Én duplán voltam genetikain, mert biztos ami biztos elven a magán doki is mért és kérte hogy a kórházba is kérjek időpontot, mert az a biztos, ha két gép lát. (Nem vitatkoztam, elmentem.)
Nálam a kórházi mindig is rövid és felületes volt. Alap méretek megvannak, de nem volt sose mélyreható a vizsgálat, nem megállapítás, köszönés stb. Csak a magán dokinál.
Ha nálad ugyanaz a doki volt mindkét alkalommal, akkor rossz napja volt most. Ha két különböző, akkor meg azért a dokin múlott, mert az utóbbi másképp dolgozik.
Köszönöm a válaszod!
Borzasztó, hogy kb a fáradtságot se veszi mint az előző, aki próbálta mozgásra bírni a magzatot.
Szerintem a második szinte a legfontosabb genetikai uh, ott már komolyabb fejlődési rendellenességekre is sor kerülhet, így én biztos nem hagynám annyiban. Nekem az volt a leghosszabb vizsgálat, jó 20 percet biztosan bent voltam és rá is csodálkoztam mennyi mindent megnéznek. A csontokon, gerincen, szokásos méretek lemérésén túl, az orr, a szemüregek, az agyi részek, a belső szervek működése, a lepény milyensége, a köldökzsinór erezete, áramképe, a szív részletes vizsgálata, stb. (bocsánat, a szakmai nyelvet nemtudom).
Mondjuk szerintem ahova én jártam genetikaira az a másik véglet. A védőnőm rá is csodálkozott mennyi infó van benne. A dokim szerint pedig az lenne az alap, hogy a mai világban tb alapon is ilyet csináljanak, mert 5-6 adatból nehéz bármire is következtetni, így csak bólintani tud, hogy oké, kilóra ez is megvan...
6 vagyok
*komolyabb fejlődési rendellenességre is FÉNY DERÜLHET (nem sor kerülhet), bocs az elírásért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!