Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miert nő a hematoma?

Miert nő a hematoma?

Figyelt kérdés
Annyira el vagyok keseredve mar 2x is vereztem hematoma miatt eleg ijjeszto rendes… volt egy 10x10mm hematomam amit az elso verzes utan allapitottak meg. Utana volt meg egy verzes. Ma 7hetes terhes vagyok es megneztek mi van a veromlennyel es nagyobb lett :( pedig azt hittem kiurult ennyi verzestol:( az orvos meg egy barom kb lerazott kertem idopontot mashoz maganba de addig is esz a fene h miert van ez?! Hogy lehet h urult es megis nem hogy kisebb hanem nagyobb :( nagyon szomoru vagyok es aggodom
2022. márc. 30. 16:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Tehát nincs…
2022. márc. 30. 18:03
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem is van. Nekem is nőtt. Élénk piros vérzéssel mentem kórházba. Az orvos továbbra is javasolta a progi szedését, de elmondta, hogy igazából a hematomán segíteni nem tudnak. Általában felszívódik később.

Neten olvastam, hogy a C vitamin segíthet, illetve nekem még a Velfemet (vény nélküli) adta az orvos.

2022. márc. 30. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!