Hematoma meddig ürül?
Több mint 2 hete állapítottak meg hematomát, nagyon véreztem is akkor, kórházban is tartottak, azóta itthon fekszem, azt mondták csak akkor menjek ha sok a vér...
Barnázás van, hol több hol kevesebb, hol világosabb hol sötétebb... Már komolyan nem értem, mikor már azt hiszem elmulik végre, akkor megint folyik ki és sötétebb.
Volt valaki hasonló cipőben?
Hétfőre van magánba időpontom.
Nekem 6. hettől a 14. hétig. Utána felszívodott. Nekem is így volt, egyszer rengeteg jött, utána minimális, mikor azt hittem, hogy elmúlik ismét kezdődött elölről. Azt hittem én is, hogy soha nem múlik el.
Sok volt ez a 8 hét.
Nekem a 10.héten jelentkezett vérzés, de előtte folyamatosan barnáztam, gyakorlatilag az elmaradt menzesz óta. Mondta az orvos, hogy valószínűleg hematóma, de soha nem talalta az UH-n.
Aztán a 12.heti genetikai UH-n az orvos mondta, hogy na ott van, legalábbis a helye.
A barna pecsételés a 13.héten szűnt meg. Utána problémamentes terhesség volt, de amit én ezzel idegeskedtem….
És akkor most megtudta a kérdező, hogy az ő hematómája meddig fog ürülni, két nagyokos lepontozó?!
De pontozzatok le nyugodtan megint, nagyokosok...
Mert ti aztán tudjátok, hogy minden hematóma ugyanakkora és pont addig ürül, mint a tiétek. Bravó. Olyat még véletlenül sem láttatok, akinek pár napig, egy hétig tartott csak, meg persze olyan sincs, akinek extrém sokáig. Csak az van, ami nektek volt. Még egyszer gratulálok a sokeszű lepontozóknak.
Kedves kérdező, sajnos lehetetlen megmondani, hogy a te esetedben mennyi időre lesz szükség, mert ez sokban függ a vérömleny méretétől. Mindenesetre ha a doki megtalálta, tehát biztosra tudod, hogy ez okozza a vérezgetést, akkor nagy aggodalomra nincs ok, ez a kellemetlenség pedig idővel elmúlik, és neked is problémamentes lehet a terhességed további ideje. Kitartás, és azután te leszel a legboldogabb édesanya a világon :)
Köszönöm szépen a válaszokat meg a kis lelkesítést is.
Igazából sajnos tudom, hogy senkinek nem egyforma, csak érdeklődtem, hogy tényleg ilyen sokáig is ürülhet is, meg hogy ez mi már, hogy egyszer kevés, máskor meg megint több... Holott csökkennie kéne. :(
Sziasztok. Én is ezzel küzdök már 3 hete tart. Nektek néha görcs/alhasi feszülés is társult hozzá?
Nekem eddig csak sima vérzés vagy barnázás, ma viszont alhasi fájdalom is egész nap. Aggódok ☹️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!