Barnázás, hematóma a terhesség alatt?
Tapasztalatokra lennék kíváncsi. 10 hetes vagyok, pár napja volt egy minimális barna folyasom és nagyon nagyon enyhe görcsök (dolgoztam, valószínű megeroltettem magam). Azonnal orvoshoz mentem, a pici akkor 31 mm volt és mellette 16x7 mm hematóma abrazolodott. Létezik hogy két nap alatt kiurul egy hematóma? Barna nyalka urult. 3.napja nincs semmilyen eltérés a folyasommal, görcs sincs. Nem tudom tartani a szigoru agynyugalmat ahogy az orvos elrendelte mert a nagyobbik gyerek beteg lett és el kell látnom napközben. Szedem amit felirtak.
Illetve ha elharult a veszély van rá esély hogy visszatértek dolgozni? Álló munkát végzek, mióta jeleztem bent hogy babát várok nem emelek, óránként 5 percet pihenhetek.
Nekem a 2. babánál volt szinte ugyanez a 8. hét körül.
Gyógyszereket kaptam, progreszteront stb, és nekem is szigorú ágynyugalom volt előírva, amit tartottam is, amennyire tudtam, mert féltettem a babát :)
( nekem is van nagyobb gyerek, ráadásul Ő is még csak másfél éves, mégis megoldottuk apukával/mamával/nagynénivel ).
Nekem kb 3-4 hét alatt ürült ki hálistennek rendben, a 12 hetesen már semmi sem látszódott :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!