Terhesseg elején hematoma ?
Sziasztok !
Olyan anyukaktol/kismamák tol kérdeznek akiknek volt hematomatol verzesuk is !
7 hetes vagyok , és nekem is van egy hematomam, ez miatt szigorú fekvesre vagyok ítélve!
És hat folyamatosan verezgetek, pirosas verzesem van, mennyiségre változó hol kevesebb hol több , gorcsom nincsen ! Csütörtökön voltam dokinal akkor. Baba jól volt , volt szívműködés! Holnap megyek ramnez a doki mert ma délután hívtam öt ugyanis jött egy nagyobb mennyiségű ver és rohadtul megijedtem… de azóta meg ismét alig alig !
Szóval nektek milyen volt ez a vérzés hematomatol?
Barnazas , vagy volt pirosas is ? Darabos?
Nekem nem az bár egy két magyon pici darabka volt (Bocsánat hogy ilyet kérdezek)
Felek hogy vinni fogja a babát, tudom nem tehetek ellene semmit max a pihenés és fekvés amivel hozzajarulhatok ahhoz hogy atveszeljuk ezt a pokoli időszakot 😭
Utrogestant
Magneziumot
C vitamint természetesen szedem !
Nekem kicsit máshogy alakult, de hematóma volt. Nem is tudtam róla egyáltalán, nem is volt napokon/heteken át tartó vérzésem. 10 hetesen egyszer csak éjszaka elöntött a vér, kimentem a mosóba, még mindig véreztem és távozott is egy kb fél tenyérnyi nagyságú szövetdarab. Ezután egy csepp vér nem jött, nem fájt semmim, de nyilván halálra ijedtem. Bementünk az ügyeletre, ott mondták, hogy valószínűleg hematóma volt, baba jól van.
A legtöbb esetben én úgy tudom, hogy felszívódik vagy kiürül magától és nagyon kevés esetben okoz vetélést. A legtöbb tényleg amit tenni tudsz, hogy pihensz. Szerintem az hogy darabosan is távozott nem feltétlenül jelent rosszat, de majd holnap megnyugtat az orvosod.
Kívánom, hogy mielőbb túl legyetek ezen! :)
Nekem anno azt mondta az orvosom.
Nem mindegy hol van az a hematoma.
Ha az embrió felett, akkor kicsi az esély, hogy megmarad (de nem lehetetlen). Az a legjobb ha alatta van, mikor ürül nem viszi magával az embriót. Nekem ez volt a szerencsém a 2.terhességnél. Nagyon sokáig és nagyon csúnyán véreztem, nagy hematomám volt.
Szóval kitartást kívánok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!