Élénk piros vérzés hematoma esetén nagy baj?
Figyelt kérdés
6+2napos várandós vagyok, múlt héten kiderült, hogy hematómám van, ami okozott egy kis vérzést. Azt mondta a dokim, hogy ha távozik még vér, ne lepődjek meg. Hát ma távozott is, de eleg sok, és ami megrémít, hogy nem alvadt vért hanem friss, élénk piros. Ez johet a hematómából még? Elég ijjesztő ez az egész…2022. márc. 22. 16:35
1/13 anonim válasza:
Belőlem többször ömlött a vér a hematóma miatt és megmaradt a terhesség. A 6. héttől a 14. hétig véreztem.
2/13 anonim válasza:
Hát én bemennék ezzel a kórházba hogy nézzenek meg.
3/13 anonim válasza:
Ugyanaz volt nálam is mint az elsőnél.
Én is bementem többször is,felesleges amúgy. Ilyen kis terhességnél azt mondják fekvés,Rutascorbin, Magne B6.
Szerintem várj még és pihenj otthon, a hematóma makacs egy dolog de elmúlik.
Minden jót kívánok!
4/13 anonim válasza:
Nekem bár később volt hematóma (12.het) , de nekem azt mondták bent a kórházban, hogy friss, piros vérnek nem szabadna ürülni belőle. Én egy hétig voltam bent vele, nekem erős barnás, néha vörhenyes folyásom volt. Egyedül akkor volt egy minimális pirosas vérzés, amikor egészében kiürült a hematóma, utána az is megszűnt.
5/13 A kérdező kommentje:
Estére elállt a vérzes, már csak alvast vér jön. Hat nem tudom, remelem nincs baj odabent
2022. márc. 22. 21:40
6/13 anonim válasza:
Amúgy minek kell ahhoz történnie, hogy befáradj az ügyeletre? 🤔🤔🤔
7/13 A kérdező kommentje:
Miert mentem volna be, van egy hematomam megmondtak h fog meg verezni es ha nem elont a ver akkor korhazban se tudnak mit csinalni csak annyit h szedjek magenziumot, progrszteront es fekudjek. Nem gorcsolok nem omlik a ver miert futkoznek korhazba tobbet artok vele inkabb pihenek
2022. márc. 23. 07:07
8/13 anonim válasza:
Akkor minek kérdezed itt meg hogy baj-e ha ennyire biztos vagy a dolgodban?
Akkor feküdj ha ez megnyugtat, aztán kész.
9/13 A kérdező kommentje:
Ha nem lehetne itt ilyeneket kerdezni akkor nem lenne letjogosultsaga ennek az oldalnak :)
2022. márc. 23. 08:53
10/13 anonim válasza:
Jól látod kérdező, maradj nyugodt, pihenj. Sajnos tényleg elhajtanak vele a kórházban, illetve egy újabb vizsgálat több kárt okoz mintha otthon feküdnél.
Polcold fel a lábaid vagy bal oldalt feküdj, ezek a legjobbak ilyenkor! Magnéziumból meg szedj bőven :)
El fog múlni nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!