Élénk piros vérzés hematoma esetén nagy baj?
Aha, csak úgy árad a nyugalom a kérdésfeltevésbôl is:
“eleg sok, és ami megrémít, hogy nem alvadt vért hanem friss, élénk piros. Ez johet a hematómából még? Elég ijjesztő ez az egész…”
Megrémültél és ijesztô, de majd Julcsi és Marcsi megnyugtat a gyakorin és akkor nem lesz semmi baj. Értem. Tapsvihar.
Rohadtul buta vagy utolsó... látszik hogy te nem voltál ilyen helyzetben,csak okoskodsz a semmire.
Szerinted 6hetes terhessel mit csinálnak? Kapott amit lehet gyógyszereket és csak kifeküdni lehet,ráadásul mondták neki,hogy fog még vérezni.
Én majdnem 7 teljes hétig véreztem!
Megy majd úgy is kontrollra, az bőven elég,mert újra mondom, NEM TUDNAK MÁST TENNI.
Voltam orvosnal mult heten, megmondta h hematoma, azt is megmondta h vszeg fog meg verezni es ellatott minden keszitmennyel (peogeszteron stb) amit ilyenkor adni lehet. Hiaba megyek be a korhazba nem fognak tudni mast mondani. Foleg h nem arrol van szi h elontott a ver.
Latszik h fogalmad sincs milyen egy ilyen helyzet… nem azert irtam ki a kerdest h itt diagnosztizaljon barki, hanem mert a sajat tapasztalatokba tud kapszkodni az ember az ilyen nehez helyzetekben es bizonytalansagban
Amugy a verzes elallt szoval minden oke. Marhara nem erte volna meg korhazba menni, a pihenes fontosabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!