Hematóma mellett meddig tartott a vérzés?
Figyelt kérdés
7hetes vagyok, egy hete elkezdtem barnázni akkor az ügyeletre mentem minden oké volt utánna már a dokimnál szívhangunk is volt! Tegnap tök boldog voltam nemvolt már barnázás, erre ma reggel véreztem mint menzeszkor gyorsan be a kórházba ahol ultrahangon megnézték a babát minden rendben van vele, de lett egy 12x6mm hematómám, ott már nemvéreztem annyira! Mondták, hogy elkezdett ürülni! Doki oda legyintette, hogy ott maradok vagy hazamegyek fekvésen kívül úgysem tudok semmit tenni, korházban is csak feküdnék! Hazajöttem, nemvérzek már nagyon,fekszem!meddig ürül a hematóma?2021. máj. 6. 09:31
1/3 A kérdező kommentje:
Előbb voltam mosdóban és jelen pillanatban csak a wc papiron volt egy pici, remélem csillapodik és így is marad! 🙏
2021. máj. 6. 10:07
2/3 anonim válasza:
A 14. hétig véreztem. Volt, amikor ömlött belőlem a vér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!