Orgazmusom volt hematóma mellett,baj lesz?
Sziasztok!
2 hete az orvos látott a baba és a lepény mellett,messzebb a babától és a lepénytől oldalt. 0,7cm körülire saccolta. Mondta,hogy szex tilos,de orgazmusom volt behatolás nélkül. Azt nem mondta,hogy tilos. Nem görcsölök,nem fáj.Ha baj van,lenne ezután,akkor észre veszem?
11hét
Lehet, igazad van, de nem hiszem, hogy egy orgazmus akkora méhösszehúzódással jár, hogy attól leszakadjon a lepény (7mm-es hematoma van rajta) nekem a 42. hét végén se csinált semekkorát, most meg a 2. terhességnél totál fel volt tolva a libidóm az elején, rég el kellett volna vetéljek.
Csak azért írom, hogy szerintem ne aggódjon a kérdező, szakmai hozzáértésem nincs a témához.
Nekem is volt hematomam, 18 mm, de én vereztem orgazmus után.
Ha nem vereztel, nem hinném, hogy barmi gondot okozott volna.
Nem lett baj, 21. hetig vereztem hol spontán, hol szex vagy orgazmus után, de a hematoma a 16. heti uh-n mar nem latszott. Én 11 hetesen vereztem nagyon, a 12 hetes uh-n meg valtozatlanul ott volt.
Egyébként kb. havi egyszer "próbáltunk rá" a szexre/orgazmusra, tehát 2-3x volt csak, de én mindig vereztem utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!