Hemathoma mellett pihenés?
Az oviban másik anyuka/apuka nem tud esetleg segíteni? Vagy akár óvónéni? Útközben simán össze lehet szedni plusz egy gyereket, de nekem pl volt, hogy ped.asszisztensként hazakísértem munkaidő után 1-2 gyerkőcöt, ha éppen anyuka frissen szült, vagy valami gebasz volt otthon. Biztosan van egy kedves, erre kapható szülő vagy pedagógus a csoportban.
A főzést ne bonyolítsd túl, rengeteg 10-20 perces kaja van. Semmi bajotok nem lesz, ha nem órákig tartó előkészületekkel főzöl egy ideig, hanem picit több lesz a tészta, vagy akár a mirelit kaja.
A bevásárlást elég sok helyen lehet online intézni, a CBA, a Tesco és az Auchan is kiviszi a cuccot. Lehet, hogy picit drágább, de még be is viszi a futár a házba, semmit nem kell cipekedned, csak házon belül kell elpakolnod, szépen egyesével. Az ovisod is tud segíteni, pl az ásványvizet egyesével tudja adogatni.
Nem mondom, hogy könnyű lesz, de meg lehet oldani ügyesen mindent. A lényeg, hogy ne foglalkozz felesleges dolgokkal, vigyázz a babára. Ha picit kosz van, vagy kupi, le kell tojni, csak a legfontosabbakat csináld, amit muszáj.
A hematóma simán felszívódhat pár héten belül és akkor behozod a lemaradást. :)
Kitartás!
Verzo haematomam volt a 6. heten, kulfoldon lakom, itt " ilyenert "
nem irnak ki tappenzre, ugyanugy mennem kellett a korhazba dolgoznom , 12 orara , nover vagyok.
A C vitamin jo ra ( segit a felszivodasban ), ugyhogy azt szedtem. A 13. heten volt meg egy kis verzes, majd teljesen felszivodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!