Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen a terhessegi hanyinger?

Milyen a terhessegi hanyinger?

Figyelt kérdés
7 hetes varandos vagyok es allandoan ehesnek erzem magam de enni persze alig birok, folyamatosan hanyingerem van, reggelente eg a gyomrom, mondjuk hanyni meg nem hanytam. Ez volna a terhessegi emelyges? V elkaptam vmit?😂
2022. márc. 29. 09:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó nekem is kb…szinte végig ágyban voltam🥴😂

Hányni én is max 4-5x de a hányinger és a gyomorégés kikészített és általában mindig este volt. Ja és az öklendezés…hát az egész nap volt.

Ahogy beléptem a második trimeszterbe elmúlt minden ilyen.

2022. márc. 29. 11:22
 12/16 anonim ***** válasza:

Èn is ìgy voltam pont, sajnos nem csak reggel voltam rosszul hanem kb egèsz nap :S

10-es voltam :)

2022. márc. 29. 11:58
 13/16 anonim ***** válasza:

Én sem hánytam egyszer sem, de fogytam 4 kilót, mert egyszerűen nem kívántam semmit. De ha nem ettem semmit, attól volt rosszabb, ha túl sokat ettem, akkor meg attól. Szóval elég kaotikus napjaim voltak. Kb. a 16. hétig tartott. Nekem olyan érzés volt, mint amikor tengeri beteg az ember, vagy rosszul lesz az autó hátsó ülésén, vagy nem tudom mihez hasonlítsam. Nem szimpla hányinger, hanem az az erős, kótyagossággal egybekötött, néha szédítő hányinger, amikor már nem esik jól a telefont lapozgatni, vagy tv-t nézni sem.

A titok részemről az volt, hogy sosem volt szabad hagyni teljesen kiürülni a gyomrom. Akkor volt a legdurvább, ha erre rászaladtam, így mindig rágcsáltam valamit (kekszet, pogácsát, pirítóst, vagy valami hasonló íz semleges száraz vackot) akkor is, ha a hátam közepére sem hiányzott. Az meg erős túlzás, hogy reggeli rosszullét, nálam megállás nélkül, egésznap tartott...

2022. márc. 29. 12:37
 14/16 lupcsane ***** válasza:

Én 7 hetes 5 napos terhes vagyok, valami borzasztó ami két hete van velem :D :D Az ég világon semmit nem tudok enni, mindentől fordul ki a gyomrom :/

Reggeltől estig hányingerem van :/

Nekem semmi praktika nem vált be, amiket eddig itt olvastam, sokkal rosszabbul vagyok ha mindig rágcsálok valamit, de ha korog a hasam sem tudok enni :/

Várom a jobb napokat! :D

Mindenkinek jó egészséget kívánok! :)

2022. márc. 29. 13:29
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

7 hetes vagyok és kb 10 napja hajnali 1-2 körül ébredek erős émelygésre, ami lefekvésig nem műlik. Kb akkor jobb ha éppen eszem valamit. Délután el szoktam kortyolni 1 dl hideg kólát (tele jéggel, ami hígítja) és az segít csak.

Nyilván nincs az a betegség, ahol egész nap lehet ilyen heteken át. Ennyi a különbség.

2022. márc. 29. 13:59
 16/16 flora08 ***** válasza:
8-as vagyok. Igen, nekem is utazás közbeni rosszullétre hasonlított (a 13-as válaszoló írta). Néha konkrétan olyan volt: ha autóval mentünk valahová, mindig előjött. Ragaszkodtam hozzá, hogy én legyek a sofőr, úgy jó volt 😅
2022. márc. 29. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!