Éjszaka is éhes vagyok?
Figyelt kérdés
5 hónapos terhes vagyok és minden éjjel fel kell keljek enni valamit mert ha nem akkor elkap a hányinger :( Általában egy gyümolcsot szoktam enni. Olvasom hogy mások vacsoráznak és egészen reggelig semmit sem esznek. Aggódnom kellene? Más kismama is küzd ezzel?2022. febr. 8. 20:17
1/7 anonim válasza:
Mit szoktál vacsorázni? Valószínűleg leesik a cukrod
2/7 anonim válasza:
Volt néhány ilyen hetem. Mondjuk ne gyümölcsöt egyél, mert savat csinál. Inkább valami kekszet, ropit.
3/7 anonim válasza:
Alkalmanként nekem is van. Én sajtot meg tejet szoktam, mert az eltelít.
4/7 anonim válasza:
Én is sajtot ettem éjjel. Készítsd az ágy mellé. Normális.
5/7 anonim válasza:
Sajt, ropi, magvak, a gyümölcs a legrosszabb amit ehetsz, akár a cukrod esik , akár ha gyomorsavad van. Nekem savam volt, ettem éjjel is egy pár hétig
6/7 anonim válasza:
Az előző hozzászólást rosszul fogalmaztam meg. Szóval sajt ropi magvak amik ajánlottak. A gyümölcs nem
7/7 anonim válasza:
Én 2x kelek éjjel. Üres kenyeret eszegetek, oda van készítve. Hetek óta tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!