Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatti folyamatos...

Terhesség alatti folyamatos fázás? Tapasztaltatok ilyet?

Figyelt kérdés

Ez terhességhez köthető vagy valami teljesen más lehet? 12 hetes vagyok ma és most már egy hete legalább, szinte folyamatosan fázom. De nimcs hideg, alapvetően 22 fok van a házban, ami teljesen normális, de én állandóan fázom. Ha bekapcsol a fűtés úgy örülök, de az is csak néhány perc. Esténként fél órát állok a zuhany alatt és ezután is érzem, hogy hidegek a végtagjaim, arcom stb. Múlt csütörtökön, amikor kint is 21 fok volt, na akkor nem fáztam, nagyon jól esett a napfény, de a házban már vacogtam.

Valami vérkeringési probléma lehet? Érdemes ezt megemlíteni, ha megyek orvoshoz?

2022. márc. 28. 17:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Fázósabb lettem én is.
2022. márc. 29. 08:18
 12/12 anonim ***** válasza:
Ennis vacogtam 15 hétig, kisfiút várok😊a kislányomnal meg egesz télen ölmött a víz rólam🤷‍♀️😇
2022. márc. 30. 21:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!