Terhesség alatti folyamatos fázás? Tapasztaltatok ilyet?
Ez terhességhez köthető vagy valami teljesen más lehet? 12 hetes vagyok ma és most már egy hete legalább, szinte folyamatosan fázom. De nimcs hideg, alapvetően 22 fok van a házban, ami teljesen normális, de én állandóan fázom. Ha bekapcsol a fűtés úgy örülök, de az is csak néhány perc. Esténként fél órát állok a zuhany alatt és ezután is érzem, hogy hidegek a végtagjaim, arcom stb. Múlt csütörtökön, amikor kint is 21 fok volt, na akkor nem fáztam, nagyon jól esett a napfény, de a házban már vacogtam.
Valami vérkeringési probléma lehet? Érdemes ezt megemlíteni, ha megyek orvoshoz?
Nekem váltakozik a vacogós, mindent egyszerre magamra húznék a szekrényből állapot és az egy szál póló is lerohad rólam 15 fokban is állapot. Örülnék, ha csak az egyik lenne, mert ezek jellemzően ilyen 5-10 perces váltásokban követik egymást :D
Tuti, hogy a hormonok miatt van, én eddig normális voltam. Szerintem megemlítheted az orvosnak, de hacsak nincs valami durva eltérés a vérnyomásodban vagy a vérvételed eredményeiben, nem hinném, hogy tudna érdemben segíteni.
Nekem hiába 100as a vérnyomásom, olyan de olyan melegem volt egész terhességem alatt.
Félidőben januárban egy szál bugyiban aludtam, fűtés nélkül. A férjem ott didergett mellettem nyakig betakarózva.
Szerintem normális mind a kettő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!