Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Felszálló fertőzés terhesen?

Felszálló fertőzés terhesen?

Figyelt kérdés

Felszálló fertőzés hogyan alakul ki? Vagy milyen tünetei vannak? Van bármi figyelmeztető jele, mielőtt baj történne? Mire érdemes oda figyelni, vagy lehet elkerülni? Nagyon régóta vágytunk erre a babára, és olyan sok rosszat hallok/ olvasok itt ott erről.

17 hetes múltunk.

ma 19:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem nagyon tudsz vele mit csinalni.

Ez vagy bekovetkezik vagy nem. Csak remenykedni lehet a legjobbakban.

ma 20:40
 2/6 A kérdező kommentje:
De nincs semmi tünete amire fel lehet időben figyelni? :(
ma 20:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Hat ha beindul a szules, az elobb-utobb feltunik. Altalaban ebbol szoktak eszrevenni, kulonben meg se tudnad ugye.
ma 20:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor semmi előjele nincs egy ilyen fertőzésnek , ha jól értem, csak ha beindul előbb a szülés akár félidős terhesen stb is?
ma 20:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekünk ezért mondta a doki, hogy gumival szexeljünk
ma 21:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Nincs tünete. Védekezve szexeljetek és ne menj medencébe illetve az űlőfürdőt is kerüld.

Miért pont ettől félsz? Sokkal gyakoribb problémák is léteznek.

Sőt rengeteg minden történhet. Félhetsz mindentől is. Én nem féltem aztán még is császár lett 37.héten mert gyanús volt a ctg és kiderült műtétnél, hogy csomó volt a köldökzsinóron. Ha félek tőle is megtörténik ráadásul ennek sincs előjele és tenni sem lehet ellene. Szerencse kérdése az egész.

Legyél nyugodtabb, pozitívabb és ne azt keresd, hogy mi baj lehet, próbáld élvezni.

ma 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!